Af - 20/01-16 19:48; Opdateret: 20/01-16 20:49

Gunne og Blæs fra Sommer i Sunny Beach taler ud om 'luder'-klipGunne og Blæs fra Sommer i Sunny Beach taler ud om 'luder'-klip

Har du også set klippet, hvor en gruppe drenge i Sunny Beach råber 'luder' efter en gruppe piger? Nu fortæller klippets to hovedpersoner om klippet.

Debatten om flygtninge, der forulemper unge piger i nattelivet, har kørt på højtryk siden nytår, hvor en gruppe kvinder i Köln oplevede et kollektivt overgreb nytårsnat.

Men forleden tog debatten i Danmark en helt anden drejning, da et gammelt klip fra 2012 blev inddraget.

Kæmpe realitydrama: Gustav smed Sy Lee af vogn
Kæmpe realitydrama: Gustav smed Sy Lee af vogn

Klippet er fra TV3-programmet 'Sommer i Sunny Beach', der skildrer livet for unge festglade mennesker, der fester i det bulgarske natteliv på det populære turiststed Sunny Beach.

Her ser man de to unge fyre Gunleif Mouritzen og Nicolaj Blæsbjerg - bedre kendt som Gunne og Blæs - deltage i et arrangement kaldet 'Drengene mod pigerne'. I klippet danner en stor gruppe unge fyre kreds om nogle piger, mens de råber 'luder' efter dem gentagne gange.

Se klippet øverst i artiklen.

Kun én 'Paradise'-finalist har reality-potentiale
Kun én 'Paradise'-finalist har reality-potentiale

Klippet har de seneste dage fået internettet til at koge, og flere har skrevet hadefulde beskeder til de to realitydeltagere, fordi de mener, at de krænker de unge kvinder.

Her til aften forklarede Gunleif Mouritzen og Nicolaj Blæsbjerg i DR's Aftenshowet, hvordan de har oplevet de seneste dage shitstorm mod dem på grund af det gamle klip.

KÆMPE GALLERI: Her er Danmarks sjoveste fuldemands-tatoveringer
KÆMPE GALLERI: Her er Danmarks sjoveste fuldemands-tatoveringer

- Det er selvfølgelig ikke skide fedt at stå og råbe luder efter nogen. Og det er det da heller ikke den dag i dag, når man ser tilbage på, hvad det egentlig var, man lavede, siger Gunleif Mouritzen.

Heller ikke Nicolaj Blæsbjerg synes, det er fedt at se klippet igen.

- Men det her arrangement 'Drengene mod pigerne' kører hver uge dernede. Og pigerne har et arrangement for sig selv, og drengene har et arrangement for sig selv. Så de piger, der bliver brugt til det her, er nogle promotere dernede, som er forberedt på det. Så det er ikke bare nogle piger, vi finder på gaden og råber luder efter, forklarer han.

TV: Kjeldbjerg indtager 'Paradise Hotel': Det bliver en lille bombe
TV: Kjeldbjerg indtager 'Paradise Hotel': Det bliver en lille bombe

- Alle dem, der er kommet derned, ved godt, hvad der foregår dernede. Det er sådan her det foregår, siger Gunleif Mouritzen.

De har det begge ikke særlig godt med de vrede kommentarer, de har fået på sociale medier.

- Det er folk, der ikke kender mig. Så de må da synes, hvad de har lyst til, siger Gunleif Mouritzen.

Medie: Bikini Island-deltager blev væk fra retten
Medie: Bikini Island-deltager blev væk fra retten

- De kender os ikke personligt og ved ikke, hvordan vi er til hverdag. Så synes jeg, det er lidt svinsk at skrive sådan noget, siger Nicolai Blæsbjerg.

De afviser begge, at det er noget, som de kunne finde på at gøre herhjemme. Og de har det heller ikke godt med, at klippet er blevet sammenlignet med overgrebene i Köln:

- Det synes jeg, er usmageligt. Det har jo ingenting med hinanden at gøre. Vi har ikke kontakt med dem på nogen måde, siger Gunleif Mouritzen.

Metroxpress har været i kontakt Gunleif Mouritzen, som forklarer, at venneparret ikke ønsker at deltage i flere interviews.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager: Ventetiden på programmet er alt for lang

LÆS OGSÅ: Gæt hvilken reality-stjerne der har været i Litauen og fået lavet kæmpebryster

LÆS OGSÅ: Reality-par opkalder datter efter hovedstad

LÆS OGSÅ: Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'

LÆS OGSÅ: Denne rapper skal lave titelsangen til ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: Afsløring: Denne tidligere deltager tjekker ind som hemmelig gæst

LÆS OGSÅ: TV: Én af pigerne på 'Paradise Hotel' har drukket tis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx