Af - 11/07-14 11:42; Opdateret: 11/07-14 12:09

Upassende byrådsmedlem sat i skammekrogen af Dansk FolkepartiUpassende byrådsmedlem sat i skammekrogen af Dansk Folkeparti

Kasper Ravn Fredensborg fra Herning har fredag fået en advarsel af DF-toppen, efter han torsdag skrev en upassende kommentar til et Naser Khader-indlæg.

storybild

Kasper Ravn Fredensborg (Billede: Herning Kommune)

Torsdag aften kom Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Herning Kasper Ravn Fredensborg i vælten, da han i forbindelse med en blog, skrevet af Naser Khader, udtalte, at han ikke har ondt af de syriske bådflygtninge, der drukner på deres vej til Europa.

- De kunne jo også bare lade være! Hvad er der galt med at blive i sit land og kæmpe for en bedre fremtid? Jeg har ikke ondt af de, der drukner på den farefulde tur! Deres valg, deres skæbne, skrev byrådsmedlemmet.

DF smider fynsk byrådsmedlem ud
DF smider fynsk byrådsmedlem ud

Kommentaren blev af mange opfattet som upassende, og det fik efterfølgende Naser Khader til at kalde Kasper Ravn Fredensborg for hjernedød.

- Han er totalt hjernedød, når han ikke har den mindste sympati for eller empati for mennesker, der er i så forfærdelig en situation, at de dør af det, sagde han til BT.

DF cementerer sin position som Danmarks største parti
DF cementerer sin position som Danmarks største parti

Nu har DF-medlemmet fået en påtale af partitoppen i form af en skriftlig advarsel, der fredag morgen tikkede ind på Kasper Ravn Fredensborgs mail.

- Jeg håber, at du forstår, at du med dit blog-indlæg og udtalelser har bidraget til dårlig omtale både af dig selv og Dansk Folkeparti, skriver partisekretær i Dansk Folkeparti, Poul Lindholm Nielsen, ifølge Berlingske.

DF kaprer medlemmer som aldrig før: Tredjestørst i Danmark
DF kaprer medlemmer som aldrig før: Tredjestørst i Danmark

Byrådsmedlemmet svarede kort efter med en undskyldning.

- Jeg beklager den røre og den unødvendige og negative omtale, som mine udtalelser har tilvejebragt. Jeg beklager mange gange, skrev Kasper Ravn Fredensborg i en mail til partisekretæren.

DF betragter nu sagen som afsluttet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx