Af Jeppe Pedersen - 26/12-17 12:36

Dansk restaurant blev slagtet af anmelder: Nu leverer ejerne det perfekte modsvarDansk restaurant blev slagtet af anmelder: Nu leverer ejerne det perfekte modsvar

I videoen ovenfor kan du se ejeren af Era Ora, Elvio Milleri, svare igen på Politikens kritiske anmeldelse.

Den dansk-italienske restaurant Era Ora har haft et mildest talt fremragende 2017. I februar fik restauranten tildelt deres 21. Michelin-stjerne i træk, og i oktober vandt de prisen som den bedste italienske restaurant uden for Italien af det prestigefyldte italienske madmagasin Gamero Rosso.

Nu er regnskabet for 2016/2017 kommet, og det vælter ind med penge, skriver Finans.dk.

Den danske restaurant kom ud af regnskabsåret med et overskud på en million kroner efter skat. Det er fem gange så godt som seneste regnskabsår.

Regnskabsåret går fra juli 2016 til juni 2017, og derfor kan man endnu ikke aflæse effekten af kåringen som verdens bedste italienske restaurant.

Bedste restaurant

I sin kåring skrev Gambero Rosso blandt andet om Era Ora:

'For at opsummere, så gav restauranten os den mest komplette kulinariske oplevelse, som vi nød i 2017'.

Indehaverne af Era Ora, Elvio Milleri og hans kone, Edelvita Santos da Silva, var jublende glade, da BT talte med dem efter kåringen:

»Det er fantastisk for os. Det er en fantastisk tid. Det er da det største, der kunne ske for os,« sagde Elvio Milleri til BT.

Magasinet har brugt fem år på at lave guiden og besøge de 500 restauranter, hvoraf Era Ora altså er blevet udvalgt til den absolut bedste.

Era Ora, der betyder 'det var på tide', har eksisteret siden 1983, og restauranten har som den eneste italienske restaurant i Skandinavien en Michelin-stjerne. Den har de fået hvert år de seneste 21 år, hvilket gør restauranten til den med flest Michelin-stjerner i træk i Danmark.

Dårlig anmeldelse

Politikens madanmelder Joakim Grundahl gav i november kun tre ud af seks af Politikens hjerter, hvilket chokerede mange, inklusiv Era Ora-ejeren Elvio Milleri. Hans svar til Politiken kan du se øverst i artiklen.

BT interviewede Elvio Milleri efter Politikens anmeldelse, og her afviste han, at de havde en off-day den dag.

»Nej, det havde vi absolut ikke. Vi fik rigtig god feedback fra vores kunder også den aften. Der var ingen, der var sure. Det, vi går mest op i, er netop, hvor glade kunderne er mere end en madanmedelse,« sagde Elvio Milleri og fremviste en graf, der angiveligt viser, at hans kunder gennemsnitligt vurderer deres besøg på Era Ora til 5,7 ud af 6.

Og nu har restauranten altså leveret det perfekte modsvar i form af et stort overskud, der om noget indikerer, at kunderne er tilfredse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Netsupermarked bløder: Kassen er helt...
bt.dk
Det kan være slut med dieselbiler:...
bt.dk
Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx