Af - 22/07-15 17:58

Så meget feder din isSå meget feder din is

Når solen skinner, og sveden drypper, kan det være ekstremt tiltrængt med lidt kold is i maven. Men hvad koster det for formen, når maven plager?

Bildstrecke im Grossformat »
Den er gul, den smager godt, og så er det faktisk ikke en is, din træner vil blive særlig sur på dig over, at du har spist... I hvert fald ikke, hvis du sammenligner med nogle af de andre is i dette galleri. En Solero indeholder "kun" 107 kalorier. Flødeis pakket ind i et tykkere lag mørk chokolade - Det kan måske ikke helt komme bag på nogen, at det 'koster' dig hele 260 kalorier, hver gang din mave overtaler dig til at spise en Magnum Classic? Mine damer og herrer. Vi har fundet en højdespringer. Daim-vaflen sætter sig på førstepladsen over is i dette billedegalleri, der indeholder flest kalorier. Vaflen, flødeisen og de lækre daimstykker indeholder intet mindre end 338 kalorier. Du kan altså næsten spise ni Filurer for samme mængde kalorier som i en Daim-is. Den ser måske lidt giftig ud, men så "giftig" er den dog ikke for din krop. En Zapp-is indeholder "kun" 85 kalorier. Kæmpe Eskimoen er ikke en kæmpe kaloriebombe. I hvert fald ikke, hvis man sammenligner med de andre is i dette galleri. 181 kalorier indeholder denne blanding af chokolade og syltetøj, og dermed ligger den sig cirka i midten af, hvad isene i dette galleri indeholder af kalorier. Det er masser af smile af, hvis dine tænder løber mest i vand over en filur. Filuren indeholder nemlig kun 38 kalorier, og dermed kan du spise næsten ni Filur-is, før du er oppe på det kalorieindhold, som en Daim-is svarer til. Filur-isen er den is i dette galleri, der indeholder færrest kalorier. Champagnebrusen er en af de mere venlige is mod din form. Kun 76 kalorier indeholder isen, og den er dermed kun "undergået" af Filuren i kampen om at blive dette galleris mindst kalorieindholdige is. Vaffel OG flødeis OG chokolade OG hasselnøddestykker - det kan vist ikke komme bag på nogen, at Cornettoen indeholder 221 kalorier. Denne sorte lille forfriskning indeholder 136 kalorier.

Is er dejligt. Is er koldt. Is kan være spækket med kalorier. Tjek ud, hvad din yndlingsis "koster" i kalorier.

Sommer, sol.. og is.

Når varmen kommer til Danmark bliver isene flået ud af kølediskene. Men det harmonerer sjældent særlig godt med, at varmen får flere danskere til at trække i bikinien.

For is er mildest talt ikke en gratis fornøjelse for din krop.

Her er sandheden bag viral Frozen-kage
Her er sandheden bag viral Frozen-kage

Hvis du for eksempel vejer 75 kilo, skal du løbe 4,5 kilometer, før du har forbrændt en Daim-vaffel, mens du skal nedlægge omkring 1,5 kilometer før du har løbet en Solero-is af dig.

Klik i vores galleri og læs, hvad de forskellige is-klassikere "koster" i kalorier.

Familie bestilte en 'Frozen'-kage, men fik dette forfærdelige resultat i stedet
Familie bestilte en 'Frozen'-kage, men fik dette forfærdelige resultat i stedet

LÆS OGSÅ: Tillykke, Margrethe: Aarhus har købt kage for 50.000 kroner

LÆS OGSÅ: TV: Mor skærer kagen ud og falder sammen af glæde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx