Af Maria Christine Madsen - 28/01-18 17:59

Dansk erhvervsmand køber sin helt egen øDansk erhvervsmand køber sin helt egen ø

Har du nogensinde drømt om at eje din helt egen ø? Den danske erhvervsmand Kurt Poulsen har nu gjort den drøm til virkelighed.

storybild

Siø. (Billede: Google Maps)

Har du nogensinde drømt om at eje din helt egen ø? Den danske erhvervsmand Kurt Poulsen har nu gjort den drøm til virkelighed.

Det skriver Fyns Amts Avis.

Den danske erhvervsmand og landmand har nemlig købt hele øen Siø, der ligger i det sydfynske øhav mellem Tåsinge og Langeland.

Øen blev sat til salg i 2015 af daværende ejer Jørgen Pedersen, efter den havde været i familiens eje siden 1921. Til at begynde med lød prisen på 39 millioner kroner, men da ingen bed på, blev prisen sidste år sat ned med lidt mere end seks millioner kroner.

Det vides dog ikke, hvad den endelige købspris blev.

Til Fyns Amts Avis bekræfter Kurt Poulsen, at han har købt Siø, men han afviser at oplyse prisen.

Udover selve øen på 132 hektar har Kurt Poulsen fået et areal på 20 hektar på Tåsinge, selve Siøgård med svinestalde samt syv udlejningsejendomme.

Ifølge erhvervsmediet Finans har Kurt Poulsen i forvejen en stor kvægbedrift på Tåsinge. Derudover er han involveret i en række andre virksomheder, blandt andet Stål & Plast A/S, Fællinggaard Gartneri og Fynske Specialiteter ApS. Ejerskaberne er konsolideret op i selskabet Kurt Poulsen ApS, der ifølge Finans har en egenkapital på 141 millioner kroner.

Siø er brofast med både Tåsinge og Langeland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx