Af - 28/03-17 09:39; Opdateret: 28/03-17 09:56

Truede med tæsk på tv: Nu bliver kriminel 14-årig millionærTruede med tæsk på tv: Nu bliver kriminel 14-årig millionær

Amerikanske Danielle Bregoli har ligeledes fået sit eget tv-program. Velkommen til 2017!

Bildstrecke im Grossformat »

14-årige Danielle Bregoli blev i september 2016 et verdenskendt fænomen på baggrund af et efterhånden legendarisk citat:

Den dengang 13-årige pige gæstede det amerikanske talkshow 'Dr. Phil', fordi hendes kriminelle levevej ikke gav hendes mor noget andet valg end at bede om hjælp fra vores allesammens tv-psykolog. Dog var det hverken Dr. Phil eller programmet i sig selv, der efterfølgende spredte sig som en steppebrand på de sociale medier.

I showet blev 13-årige Danielle Bregoli nemlig buh'et af, og på grund af pigens påtagede gade-accent var det svært for hende klart og tydeligt at udtale 'Catch me outside, how about that?', der derfor blev til et 'Cash me ousside, how bow dah?', der var en trussel om tæsk til ikke bare hendes mor, men samtlige måbende publikummer.

Episoden kan du se her:

I løbet af de seneste seks måneder lader det dog til, at folk enten har glemt eller tilgivet, at den unge pige er en voldelig, knivbærende biltyv, der flere gange er forvist fra både fly og diskoteker for verbale og fysiske overfald. Bregolis optræden har nemlig ikke haft nogle konsekvenser - i hvert fald ingen negative.

Danielle Bregoli har siden september fået millioner af følgere, der i den grad sørger for at holde gang i butikken. På få måneder har den unge internetsensation skabt en trofast fanskare, der dagligt bliver eksponeret for alt fra tøj til te, som glubske virksomheder sender til den i dag 14-årige teenager - sammen med poser af penge.

Foruden sponsorvarer er Bregoli er begyndt at sælge merchandise. Derudover tager hun over 200.000 danske kroner for at møde op til forskellige arrangementer, hvilket alt i alt vil have gjort den utilpassede pige til millionær ved årets udgang, skriver Metro News.

Nu er det tilmed kommet frem, at den 14-årige 'Cash Me Outside'-pige har sagt ja til en stor tv-aftale. I følge TMZ har hele syv produktionsselskaber kontaktet Danielle Bregoli.

Velkommen til 2017.


LÆS OGSÅ: Næsten 8 millioner har set det - her er det mest populære X Factor-klip på YouTube

LÆS OGSÅ: Emma blev født som dreng - nu tager hun YouTube med storm

LÆS OGSÅ: TV: Danske Youtubere overnatter i hjemsøgt hus

LÆS OGSÅ: Sexet vejrpige vælter internettet igen - kan du se hvorfor?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højesteret udviser LTF-medlem med...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx