Af - 10/10-14 12:17

TV: Damerne smider tøjet for KimTV: Damerne smider tøjet for Kim

Kim Svendsen fra Odense har solgt de fleste af sine 80.000 kuglepenne, men beholdt dem med damer og mænd, som smider tøjet.

Landets mest entusiastiske kuglepen-samler, den 54-årige Kim Svendsen fra Odense mangler ikke frække pennevenner- eller veninder, og dem, som han har, smider gerne tøjet i en håndevending.

- For selv om konen har længst har vænnet sig til, at kælderen er fyldt med kuglepenne, ligesom jeg har vænnet mig til hendes strikketøj, har jeg solgt det meste af min samling, men beholdt nogle udvalgte, griner han.

Det drejer sig om præcis 11.881 såkaldte flydende action-penne, hvoraf hundredvis af dem er af den lumre slags, hvor trusserne falder af en mandlig eller kvindelig model, når man vender pennen.

- Denne geniale danske opfindelse har siden halvtredserne i millioner af sammenhænge blødt stemningen op, når den har været lidt anspændt, forklarer Kim Svendsen, som også samler på Coca-Cola-kuglepenne.

Han er bestyrelsesmedlem i Kuglepenklubben af 1977, som tæller omtrent danske 90 medlemmer, der tilsammen ejer flere millioner forskellige kuglepenne.

Se Kim forklare om undertøjsmode:

Kim Svendsen ved stort set alt om 'flydere', som kuglepennene også kaldes, og han har flere gange besøgt producenten Eskesen i Merløse, som world wide er kendt for at producere de kendte reklamekuglene med foranderlige motiver.

- Se engang, hvordan undertøjsmoden ændredes op igennem sidste århundrede, griner han og vender op og ned på snesevis af nøgen-penne.

På samme måde har kvinderne på de nyeste, en meget sparsom kønsbehåring, mens dem fra eksempelvis 70'erne har vidtvoksende mørke trekantede kønsbehåringer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx