Af Jeppe Pedersen - 10/04-18 10:46

Flemming så 12-årig dreng i rædselstur på Bakken: 'Det så helt vildt ud'Flemming så 12-årig dreng i rædselstur på Bakken: 'Det så helt vildt ud'

I videoen ovenover kan du se forlystelsen. Det er ikke video fra ulykken.

Se videoen: Sådan er en tur i forlystelsen 'Skyroller'

Flemming Poulsen var lørdag middag på tur på forlystelsesparken Bakken med sin hustru og datter, da den forfærdelige ulykke skete i forlystelsen Skyroller. Her blev en 12-årig dreng slynget rundt 105 gange og blev delvis blind.

Familien var på vej til Matador-udstillingen på Bakken, hvor de kom gående forbi forlystelsen, der var løbet løbsk.

»Det så helt vildt ud. Folk stod omkring og pegede op på drengen og sagde; 'guuud' og var chokerede. 'Hold kæft en tur han får, han måtte dæleme bliver rundtosset' tænkte jeg,« siger Flemming Poulsen til BT.

Skyroller-forlystelsen på Bakken, der kostede en dreng alvorlige kvæstelser. Billedet er fra turen, der gik galt. (Billede: Flemming Poulsen Fo2grafi)

I forlystelsen Skyroller, der kom til i 2014, kan man selv styre vingerne på et 'fly' og på den måde få det til at dreje om sin egen akse. Under turen lørdag eftermiddag var den 12-årige dreng imidlertid blevet dårlig, hvorefter han slap de styrende håndtag.

  • Sky Roller er 18 meter høj
  • Den har en diameter på 21,2 meter
  • Forlystelsen har kostet et tocifret millionbeløb at skabe
I stedet for at sætte sig fast i neutral position, begyndte flyet at spinde ukontrolleret. Det førte sandsynligvis til, at drengen mistede bevidstheden under turen. Der er en tæller i flyet, og den viste, at det spandt 105 gange rundt under turen, og drengen havde det så dårligt efter at have fået fast jord under fødderne igen, at han måtte køres på Herlev Hospital, hvorfra han senere blev overført til Glostrup Hospital.

Drengen er udskrevet, men er stadig medtaget og har lettere blindhed efter ulykken.

Bakken ovenfra.

Anede intet

Hverken Flemming Poulsen eller de andre, der kiggede på, anede, hvordan forlystelsen fungerede, og troede derfor, at det var noget, den 12-årige dreng gjorde af egen fri vilje.

»Folk vidste ikke, at der var sket noget farligt, så jeg tog et par billeder, og så gik vi videre,« siger Flemming Poulsen.

Nordsjællands Politi valgte efter ulykken at lukke forlystelsen og afspærre området omkring for at lave tekniske undersøgelser.

Skyroller-forlystelsen på Bakken, der kostede en lille dreng alvorlige kvæstelser. (Billede: Bakken)

BT har tidligere forsøgt at få en kommentar fra Bakken, som mandag ikke ønskede at udtale sig. BT arbejder fortsat på at få en udtalelse fra forlystelsesparken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Regnskabet offentliggjort: Det bruger...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx