Af - 05/09-16 06:32; Opdateret: 05/09-16 17:46

MX flytter til KorskærparkenMX flytter til Korskærparken

Metroxpress sender journalist til det omstridte belastede område i Fredericia, der har været omdrejningspunktet for en række negative historier i en ny bog.

storybild

Det socialt belastede område Korskærparken har i de seneste år – og især i de seneste par uger efter udgivelsen af bogen ‘Helt ude i hampen’ af Karina Pedersen – været genstand for hårde beskyldninger om moralsk og menneskeligt forfald.

Beskyldninger, som MX’s Lars Fogt har brugt den seneste uge på systematisk at faktatjekke med et noget mere nuanceret billede som resultat.

Vi har talt med over 25 kilder, heriblandt Karina Pedersens gamle klassekammerater, som slet ikke kan genkende de ekstremt negative historier, som har fået lov til at tegne billedet af bydelen.

Gyldendal kræver redegørelse fra omstridt forfatter
Gyldendal kræver redegørelse fra omstridt forfatter

Derfor prøver vi nu at tegne et mere nuanceret billede af Korskærparken – først og fremmest ved at lade ‘de beskyldte’ komme til orde.

Lars Fogt, der oprindeligt selv er fra Fredericia, flytter ‘hjem’ og vil den kommende uge beskrive området indgående, ligesom vi selvfølgelig vil fortsætte med at faktatjekke de påstande, der er blevet fremsat mod byen og lokalbefolkningen.

Kontakt Lars på lars.fogt@mx.dk

LÆS OGSÅ: Ghettoen svarer igen på forfatters kritik: - Vi havde fest for klassen uden Karina sidste år. Alle havde arbejde og uddannelse

LÆS OGSÅ: Karina fra underklassen revser sin barndom: Nu står moren frem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx