Af Ritzau - 10/01-17 18:37

OVERBLIK: Når mor og far slår ihjelOVERBLIK: Når mor og far slår ihjel

En familiefar har tilsyneladende dræbt sin kone og fire børn, inden han tog sit eget liv, mener politiet.

storybild

Ifølge Østjyllands Politi var det efter alt at dømme den 45-årige familiefar, som slog sin kone og fire børn ihjel, hvorefter han selv tog sit eget liv i familiens parcelhus. (Billede: Free/Pressefoto Rigspolitiet)

Der har angiveligt fundet en såkaldt familietragedie sted i Ulstrup nær Randers, hvor seks familiemedlemmer blev fundet døde mandag.

Ifølge Østjyllands Politi var det efter alt at dømme den 45-årige familiefar, som slog sin kone og fire børn ihjel, hvorefter han selv tog sit eget liv i familiens parcelhus.

Her følger en oversigt over nogle af de sidste par års sager, hvor forældre angiveligt er involveret i deres børns død.

* 30. oktober 2016: En 27-årig syrisk kvinde og hendes to døtre bliver fundet døde i en fryser i en lejlighed i Aabenraa. Kvindens mand, der også er far til børnene, er efterlyst internationalt og mistænkt for at have kvalt sin kone og børn.

* 15. juni 2016: En niårig pige dør efter at være blevet hårdt såret i sit hjem i Bindslev i Vendsyssel. Omstændighederne er fortsat ikke klarlagt, men pigens 27-årige mor er anholdt og sigtet for drab.

* 11. juni 2016: En halvandet år gammel dreng findes død i sin fars lejlighed i Albertslund af sin mor. Drengens far, som moren er skilt fra, er mistænkt for at have dræbt drengen. Faderen blev samme dag fundet død efter at være blevet ramt af et tog.

* 24. februar 2016: En 69-årig mand og en 25-årig kvinde blev fundet livløse på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte, hvor manden ifølge Nordsjællands Politi tog livet af sin datter og efterfølgende sig selv.

* 1. januar 2016: En 38-årig kvinde sprang ud fra 6. sal i en bygning på Rigshospitalet med sin fire måneder gamle søn i favnen. De omkom begge.

* 10. december 2015: En fireårig dreng findes død i en lejlighed i Aarhus. Moren indrømmer at have kvalt sønnen med en pude og forklarer sin ugerning med, at hun ikke længere kunne overskue, "hvordan han skulle få et godt liv".

* 15. oktober 2015: En 36-årig kvinde springer med sin knap toårige datter i favnen ud fra en lejlighed på tredje sal i Høje-Taastrup. Hverken mor eller datter overlever springet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx