Af - 08/01-14 07:16

Suzanne Bjerrehuus: Slap af, det er jo bare kokainSuzanne Bjerrehuus: Slap af, det er jo bare kokain

Suzanne Bjerrehuus kommer med en rasende indlæg på Facebook over, hvordan politiet prioriterer deres arbejde. Småkriminelle forseelser og kunstnere på kokain bliver forfulgt, mens militante og terrorister ifølge hende skulle have opmærksomheden.

storybild

(Billede: Mikkel Kahn Tariq / Arkivfoto)

En bøde på 1.000 kroner for at tale i mobil mens man cykler. Almindelige mennesker kropsvisiteres på Christianshavn for at finde joints. Velfungerende danskere er ofre for en kriminalisering, skriver Suzanne Bjerrehuus i et nyt indlæg på Facebook.

Suzanne Bjerrehuus truet på livet for Allan-støtte
Suzanne Bjerrehuus truet på livet for Allan-støtte


- Der står betjente på lur alle steder (undtagen i ghettoer hvor der er hårdt brug for dem og politiet har ikke tid, når man ringer, og ingen stopper illegale i lufthavnen osv osv ). Og på radioen har jeg lige hørt, at en hel masse pæne velfungerende mennesker nu vil modtage bøder, fordi man hos de hvide bude har fundet frem til deres navne og adresser. Folk er opskræmte og melder sig selv, af skræk for deres arbejdsgiver skal få noget at vide. Nogle har sms'et fra jobbet og bestilt 'pizza' leveret til deres privatadresse, skriver Suzanne Bjerrehuus og fortsætter:

Suzanne Bjerrehus så selvmordsreb og brød sammen
Suzanne Bjerrehus så selvmordsreb og brød sammen

- Det er hele holdningen, omklamringen, overvågningen, selvretfærdigheden, Big Brother staten, alle småborgerne som bestemmer. Ingen har fantasi til at forestille sig, at en kunstner af og til kreerer store ting med lidt coke.

I stedet mener Suzanne Bjerrehuus, at politiet bør fokusere deres arbejde på 'terrorister og militante'.

Ikke alle er dog enige med Suzanne Bjerrehuus.

- Hende med mobilen kan så takke betjenten for, at hun ikke blev kørt ned af en lastbil den dag, skriver Jannik Neergaard Jensen.

- For en gangs skyld må jeg droppe ud af en af Suzannes debat-tråde. 95 % læser simpelthen ikke, at Suzanne i dette indlæg argumenterer for fri hash og coke, skriver Bjarne Faaborg Nielsen.

- Det er jo en folkevalgt regering som sætter dagsordenen. Politiet er ikke en selvstændig indstans. De er arbejdere som alle os andre og udfører det arbejde de er ansat til. Om man føler sig krænket eller forfulgt har man måske ikke helt rent mel i posen., skriver Susanne Bech.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx