31/01-17 10:37

Nick sporløst forsvundet: Veninde skulle bare på toilettet - han var sporløst forsvundet, da hun kom tilbageNick sporløst forsvundet: Veninde skulle bare på toilettet - han var sporløst forsvundet, da hun kom tilbage

24-årige Nick Langkjær Hansen er forsvundet efter en bytur i Aarhus natten til lørdag. Nu efterlyser venner og politi ham.

storybild

(Billede: Privatfoto)

I et opslag på Facebook, der er blevet delt over 2.700 gange, efterlyses Nick Langkjær Hansen.

Han blev sidst set natten til søndag 29. januar, hvor han var i byen med venner. Mandag blev Nick Langkjær Hansen meldt savnet af familien, og derfor er politiet i Østjylland gået ind i sagen.

»En veninde går på toilettet, og den forsvundne mand ville vente udenfor. Da veninden kommer tilbage, er han forsvundet. Ingen har siden set noget til ham. Man har sidst kunnet spore hans mobiltelefon som værende aktiv klokken 04.45 ved en mast ved åen,« siger Marianne Morgen til Stiften.dk.

Nick Langkjær Hansen bor til dagligt i Horsens, men studerer i Aarhus. Politiet er fortsat i gang med at lede efter den 24-årige, og de har blandt andet været forbi hans lejlighed i Horsens.

Men det har ikke resulteret i, at han er blevet fundet. Og derfor vil politiet meget gerne høre fra folk, der kan have viden om, hvor Nick Langkjær Hansen er blevet af.

Sidst Nick Langkjær Hansen blev set var ved Bar Smil i Aarhus. I Facebook-opslaget, hvor han bliver efterlyst, beskrives hans tøj og udseende:

- Sorte sneaks med hvid bund af mærket Adidas NMD.
- Sorte Jeans fra JustJunikes.
- Mørkeblå/sort skjorte.
- Lang sort vinterjakke af mærket Fat Mose.

Desuden er han omkring 180 cm høj, normal af bygning og har kort mørkt hår.

Hvis man har set Nick Langkjær Hansen, så kan Østjyllands Politi kontaktes på 114.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Milliardæren Yvonne Seier...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx