Af Ritzau - 11/12-16 12:02

Dommer varetægtsfængsler 35-årig for dødsvoldDommer varetægtsfængsler 35-årig for dødsvold

Lørdag blev en 32-årig kvinde fundet død i sit hjem i Greve. Søndag er hendes kæreste varetægtsfængslet.

storybild

En 35-årig mand er ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet til 22. december for dødsvold mod sin 32-årige kæreste. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Torkil Adsersen)

En 35-årig mand er lørdag ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet til 22. december, sigtet for vold med døden til følge mod sin 32-årige kæreste i Greve.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 32-årige kvinde blev lørdag formiddag fundet død på parrets bopæl i Tjurgården.

Det var den sigtede selv, som anmeldte dødsfaldet af den 32-årige kvinde til politiet klokken 09.53. Politiet anholdt ham kort tid efter, fordi de fandt dødsfaldet mistænkeligt.

Kvinden er mor til to børn, som hun har sammen med den nu fængslede. De er nu anbragt hos familie.

Politiets kriminalteknikere og retsmedicinere foretog lørdag undersøgelser og sikrede beviser på bopælen. De har også undersøgt både den anholdte og den afdøde.

- Det er på baggrund af de undersøgelser, vi har lavet derude, at vi nu mener, at der er grundlag for en sigtelse, fortalte kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard lørdag aften.

Det var først efter ni timer, at liget af den afdøde blev kørt væk fra lejligheden i Greve. Men det er ganske normal procedure, at teknikere og retsmedicinere grundigt undersøger liget på findestedet, siger Martin Bjerregaard.

Lørdagens grundlovsforhør foregik for lukkede døre. Derfor er det ikke muligt at få oplyst, hvad den sigtede har forklaret eller hvorfor politiet mener, at han er skyld i kvindens død.

Politiet har endnu ikke fastslået den præcise dødsårsag, og den afdøde kvinde vil derfor blive obduceret i løbet af mandagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx