22/08-17 14:17

Dansk tivoli får massiv kritik: Lille pige næsten slynget ud af forlystelseDansk tivoli får massiv kritik: Lille pige næsten slynget ud af forlystelse

Skrantende sikkerhed, uopmærksomme kontrollører og farlige lappeløsninger er blandt kritikpunkterne af Nordisk Tivoli Park, der havde stillet sin tivolipark op til Silkeborg Ildfestregatta, der sluttede lørdag. Det skriver Midtjyllands Avis.

storybild

Arkivfoto

Fredag eftermiddag fortalte Lena Frost Mortensen fra Silkeborg, at hendes datter var tæt på at falde ud af forlystelsen »Body Rock«. Moren har blandt andet sendt et billede til Midtjyllands Avis, som viser, at pigen kun med nød og næppe formår at holde sig i forlystelsen.

Efterfølgende har op mod 400 kommenteret hændelsen på Midtjyllands Avis’ Facebook side. Mange af kommentarerne handler om samme type oplevelse med den pågældende forlystelse. Desuden er der talrige ytringer om generelt skrantende sikkerhed, uopmærksomme kontrollører og farlige lappeløsninger i Nordisk Tivoli Park.

Politiet i Silkeborg måtte lørdag aften lukke en anden forlystelse i Nordisk Tivoli Park. Det drejer sig om forlystelsen »Take Off«, fordi der pludselig blev slynget en låge af den vilde forlystelse. Ingen blev ramt af lågen. Politiet inspicerede også »Body Rock«, som den syv-årige pige var ved at blive slynget ud af. Politiet fandt dog ikke anledning til at lukke den. Midtjyllands Avis har forsøgt at få en kommentar fra direktøren i Nordisk Tivoli Park, Lars Winther. Han har ikke ønsket at udtale sig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx