Af Ritzau - 24/09-16 09:23; Opdateret: 24/09-16 17:45

To mænd fængslet for at sætte ild på hus i ØlgodTo mænd fængslet for at sætte ild på hus i Ølgod

To mænd fra Vestjylland mistænkes for hærværk og ildspåsættelse på et hus i Ølgod. De er fængslet i fire uger.

storybild

Politiet har anholdt to mænd, der mistænkes for at have begået hærværk mod en privatbolig i Ølgod. Bagefter forsøgte de at sætte ild på. Arkivfoto. (Billede: Free/Pressefoto Rigspolitiet)

To yngre mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger og er sigtet for at forsøge at sætte ild til et hus i Ølgod natten til lørdag.

Der er tale om en lokal mand på 24 år og en 22-årig mand fra Ringkøbing-området, oplyser vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Huset, som de forsøgte at sætte ild på, er en privatbolig på gaden Østerbro. Der var mennesker til stede i ejendommen, men ingen kom til skade, oplyser vagtchefen.

De to mænd er mistænkt for at begå hærværk på adressen, hvorefter de forsøgte at sætte ild på huset ved at kaste flasker med brandbare væsker mod dets vinduer.

- De kastede en molotovcocktail, der ramte lige under et vindue, siger Søren Strægaard.

Hærværket skete kort efter klokken 02.30 natten til lørdag, og forsøget på ildspåsættelse skete omkring en halv time senere.

Gerningsmændene flygtede i første omgang fra stedet, da politiet ankom, men de blev anholdt ved 04.30-tiden i Kibæk af betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Lørdag eftermiddag blev de fremstillet i grundlovsforhør, og her nikkede dommeren ja til politiets krav om at fængsle de sigtede de kommende fire uger, mens efterforskningen fortsætter.

Det er uvist, hvordan de to fængslede forholder sig til sigtelsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx