Af - 29/01-14 21:46; Opdateret: 29/01-14 22:00

Vilhelmsen: Vi siger ja til Goldman SachsVilhelmsen: Vi siger ja til Goldman Sachs

Mødet i SFs landsledelse endte i Anette Vilhelmsens og regeringens favør, da der var et flertal for en aftale med Goldman Sachs.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der blev meldt om en trykket stemning i DGI-byen til SF's krisemøde, der drejede sig om det eventuelle salg af Dong-aktier til Goldman Sachs.

Det var formanden, Anette Vilhelmsen, der først udtalte sig til pressen næsten fire timer efter de mødtes.

- Der er heldigvis opbakning til linjen, og der er opbakning til det, som jeg som formand har lagt op til - at vi støtter regeringen, sagde hun til de opmødte journalister.

Kommentatorer: SF bliver i regering – men skaden er sket
Kommentatorer: SF bliver i regering – men skaden er sket

Hun lagde vægt på, at der var et flertal for regeringens linje om at støtte et salg af Dongs aktier til Goldman Sachs.

- Der var et flertal for at støtte den linje, jeg har fremlagt ,og det er jeg glad for, men man skal også have respekt for mindretallet, sagde hun.

Sagen har i den grad skilt fløjene i partiet fra hinanden, da mange mener, at en aftale med Goldman Sachs er direkte i strid med klassisk SF-politik, men Vilhelmsen regner med, at folketingsgruppen står bag hende og regeringens linje, når der skal stemmes om forslaget.

- Nu tager vi den afstemning i morgen, og jeg forventer, at folketingsgruppen følger regeringens linje. Det er jo klart, sagde Anette Vilhelmsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx