Af Karina Svensgaard - 09/08-17 19:02

'Vild med dans'-deltager laver vildt modeshow: Modellerne smed det hele'Vild med dans'-deltager laver vildt modeshow: Modellerne smed det hele

Designeren Nicholas Nybro smed også selv kludene under opsigtsvækkende show til Copenhagen Fashion Week.

storybild

Nicholas Nybro modeshow i Christian 4.s Bryghus onsdag d. 9 august 2017 i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Modeshow ved Copenhagen fashion week 2017 med Nicholas Nybro.. (Foto: Nikolai Linares/Scanpix 2017) (Billede: Nikolai Linares)

Manden bag Ghita Nørbys blodrode balkjole tog i går fusen modefolket og sendte nøgenmodeller catwalken

'Jamen, de har jo ikke noget tøj på!' Gæsterne på første parket til designer Nicholas Nybros modeshow fik i går lov til at opleve modellerne – og designeren selv - nøjagtig som Vorherre har skabt dem.

Navnet Nicholas Nybros vækker muligvis ikke den store genklang, men blandt kendere betragtes han som en designkomet, og hans kreationer har for vane at få folk til at spærre øjnene op. Som da han sendte skuespiller Ghita Nørby til hofbal i en kjole, som blev sammenlignet med alt fra en moderkage til en faldskærm. Og således også i går, da han præsenterede sit bidrag til den verserende modeuge i går under titlen 'The Body' i København.

For blandt de slanke modeller i pompøse dragter dukkede også 'almindelige' mennesker op. I alle størrelser. Uden en trevl på kroppen. Men der var en støre mening nøgenheden, fortalte designeren efterfølgende.

»Det var vigtig for mig at vise, at man godt kan lave et toptunet modeshow uden at det skal være med tynde piger på 16 år, der vejer lidt i underkanten. Jeg var spændt på, om folk forstod, at det ikke var ment som en provokation, for det var det ikke. Det er en hyldest til den nøgne krop og en hyldest til, at vi alle er smukke mennesker inde under tøjet. Noget man godt kan glemme i modebranchen,« fortæller Nicholas Nybro og tilføjer:

Da designeren traditionen tro gik en æresrunde til sidst var det også uden tøj på kroppen.

»Selvfølgelig var jeg nervøs, men når modellerne var nøgne, gik jeg også ind og bukkede nøgen. Hvis blot jeg var løbet en tur op og ned af Strøget, havde det ikke givet mening for mig, men her var det for et større budskab, og det fangede folk gudskelov. Jeg er vildt imponeret over al den positive respons, jeg har fået,« fortæller Nicholas Nybro.

Den danske designer har også vakt opsigt i udlandet, hvor den australske sanger Sia sidste år optrådte i en af hans kreationer ved talentshowet 'The Voice' på NBC foran millioner af amerikanske tv-seere.

Og hvis nogen alligevel synes at genkende designeren på billederne, så kan det blandt andet skyldes, at han medvirkede i Vild med dans sidste år.

Se de vilde billeder her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil med farlige stoffer brudt i brand
bt.dk
Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
LIGE NU: Nyt skoleskyderi i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx