Af Anders Malling Beck - 06/03-15 15:57

Pædagogmedhjælper fængslet for at sexkrænke femårigPædagogmedhjælper fængslet for at sexkrænke femårig

En pædagogmedhjælper sigtes for at have krænket en femårig pige seksuelt og varetægtsfængsles i to uger.

storybild

Fredag har Retten på Frederiksberg under et grundlovsforhør valgt at varetægtsfængsle en mand i to uger, da dommeren mener, at der er særlig bestyrket mistanke for, at han er skyldig i at sexkrænke en femårig pige. (Billede: Polfoto)

En 36-årig pædagogmedhjælper fra København er mistænkt for at have forgrebet sig seksuelt på en femårig pige. Det oplyser vicepolitiinspektør Jens Møller til Ritzau.

Sigtelse: Københavnsk pædagog krænkede femårig
Sigtelse: Københavnsk pædagog krænkede femårig

Fredag har Retten på Frederiksberg under et grundlovsforhør valgt at varetægtsfængsle manden i to uger, da dommeren mener, at der er særlig bestyrket mistanke for, at han er skyldig.

Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, og der er navneforbud i sagen.

- Der er tale om et overgreb, som er foregået den 27. februar, på et tidspunkt hvor pædagogmedhjælperen har været alene med pigen, fortæller Jens Møller.

Videoafhøring af pigen
Institutionen fremsendte ifølge Jens Møller mandag en såkaldt bekymringsskrivelse til politiet, og tirsdag holdt politiet et møde med institutionen.

- Torsdag foretog vi videoafhøring af pigen, og efterfølgende blev manden anholdt, fortæller Jens Møller.

Sigtelsen mod manden er rejst efter straffelovens bestemmelse om voldtægt. I sædelighedssager er det sådan, at når offeret er et barn under 12 år, så regnes et seksuelt overgreb altid som voldtægt.

Det gælder også, selv om der ikke er anvendt vold eller trusler om vold, hvilket ellers normalt er en betingelse for at rejse sigtelse for voldtægt.

Københavns Kommune oplyser til Ritzau, at man på nuværende tidspunkt ikke ønsker at kommentere sagen, men henviser til politiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx