Af Sebastian Bjerring Jensen - 05/02-18 09:08

Kvinde i kritisk tilstand - ramt af mand, der kastede sig ud foran togKvinde i kritisk tilstand - ramt af mand, der kastede sig ud foran tog

To personer er kommet til skade i forbindelse med en personpåkørsel på Valby Station mandag morgen.

storybild

(Billede: Stig Nørhald)

Det bekræfter vagtchef i Københavns Politi, Michael Andersen, over for BT.

Tilsyneladende er en mand blevet ramt af et tog, hvorefter vedkommende blev kastet tilbage på perronen. Her ramte han en anden person, der fik et hovedtraume.

Det oplyser vagtchef Michael Andersen fra Københavns Politi til Jyllands-Posten. Det er ikke klart, hvor slemt de to personer er tilredt.

Københavns Politi oplyser på Twitter, at en person har forsøgt at begå selvmord ved at hoppe ud foran et gennemkørende tog, og at vedkommende i den forbindelse har ramt en kvindelig passager, der stod på perronen. Hun er nu i kritisk tilstand og behandles på Rigshospitalet.

Episoden betyder samtidig, at der ikke kører fjerntog mellem Københavns Hovedbanegård og Høje Taastrup, samt at alle lyntog mellem København og Odense er aflyst.

Rejsende med både fjern- og regionaltog må derfor skifte tog i Roskilde eller Høje Taastrup, hvis de skal passere stationen i Valby.

- Benyt førstkommende S-tog mellem København H og Høje Taastrup Station for at få forbindelse til tog herfra, lyder opfordringen fra DSB ved 8-tiden.

DSB Kommunikation oplyser til BT, at s-tog kan passere Valby Station, men at fjerntogsdriften er påvirket. Du kan se mere om ændringerne her.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
'X Factor'-deltagerne afslører: 9...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx