24/05-14 08:41

Toårig pige fundet dræbt på gade i OsloToårig pige fundet dræbt på gade i Oslo

Politiet har sigtet en mand for overlagt drab. Flere personer blev stukket ned med kniv under masseslagsmål.

storybild

(Billede: Google Maps)

En toårig pige blev fredag eftermiddag fundet dræbt i Oslo. Politiet har anholdt og sigtet en mand for drabet. Pigen blev fundet, da politiet rykkede ud til et masseslagsmål i bydelen Ellingsrud i den nordøstlige del af den norske hovedstad.

To kvinder med nær relation til barnet er indlagt på et hospital. Politiet har endnu ikke sagt noget om omfanget af deres skader. Yderligere tre personer, blandt andet den sigtede mand, er kommet til skade.

- En mand er foreløbig sigtet for overlagt drab, men vi kan ikke udelukke andre sigtelser, siger politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.

Politiet vil ikke sige noget om den sigtede persons baggrund eller tilknytning til den dræbte pige, men det skal dreje sig om en mand i 30'erne.

Meldingen om en slåskamp med adskillige personer involveret og flere tilskadekomne som følge af knivstik kom fredag eftermiddag.

Politiet sendte flere enheder til stedet, som var voldsomt kaotisk.

- Der havde været slagsmål mellem flere mænd, og politiet fandt på gaden en pige, der var dræbt, siger vagtleder Kari Janne Lid fra politiet i Oslo.

Der var mange vidner til slagsmålet i boligområdet. Politiet har indkaldt ekstra mandskab til at afhøre vidnerne og få klarhed over hændelsesforløbet og motivet til den tragiske begivenhed.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storkonflikt nærmer sig: Bryder...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
34-årig mand er død efter bus-ulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx