Af - 06/02-14 13:04; Opdateret: 06/02-14 15:30

Her er opskriften: Sådan flirter du med fremmedeHer er opskriften: Sådan flirter du med fremmede

Derfor skal du ikke sige: "Hvad så smukke, skal du med hjem?"

storybild

Noget så simpelt som at spørge, hvad klokken er, er en god, indledende flirte-bemærkning, siger en ekspert. (Billede: Redaktionen)

De fleste af os har oplevet det: Man står der i supermarkedet, sidder i S-toget eller i bussen og får øje på en, man er tiltrukket af. Men hvordan får man gjort noget ved det? Hvis man ikke vil ende med at skulle efterlyse folk, som gymnasieeleven Tobias Bonnesen gjorde i metroxpress tidligere på ugen.

Det nytter ikke noget, at lægge kortene på bordet med det samme, fortæller Michael Kjærsgaard, der er såkaldt neurocoach og har forstand på ulykkelig kærlighed og relationer til andre. Han er nemlig specialist i hjerneprocesser og ubevidst kropssprog.

Han har læst historien om Tobias Bonnesen, der fortrød, at han ikke fik sagt hej til en smuk pige, han så på vej hjem fra byen i S-toget.

- Hans reaktion har rod i en form for ur-instinkt. Man bliver simpelthen lammet af angst for social afvisning, siger Michael Kjærsgaard, der heldigvis har nogle gode råd parat.

- Hemmeligheden ligger i forberedelse. Man skal simpelthen have en indøvet plan, så man er klar, hvis man møder den eneste ene, siger han.

Start med at gå hen og sige hej, stil et spørgsmål eller kom med en bemærkning, der ikke opfattes som flirtende. Det er afgørende, at det virker tilfældigt. Herefter vil du lynhurtigt kunne aflæse, om din "udkårne" er interesseret eller ej.

- Man skal simpelthen bruge sin underbevidsthed og lytte til sin mavefornemmelse. Herefter kan man så stille et spørgsmål eller komme med et kompliment og simpelthen starte en samtale.

Metoden her er langt bedre end at gå hen og sige: "Du er for lækker, må jeg få dit nummer", mener Michael Kjærsgaard.

- Hvis man starter en samtale, kan man vise sin personlighed, sine kvaliteter og hvad man har at byde på.

- Hvis man bare stiller sig hen og siger: "Vil du have mig eller ej", kan vedkommende kun vurdere dig ud fra udseendet. Og det er altså ikke en metode, der virker.

LÆS OGSÅ: Så er der nyt om den vidunderligt smukke efterlyste pige

LÆS OGSÅ: Efterlyser vidunderligt smuk pige fra S-toget

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Eriksen snydt for drømmen: Manchester...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx