Af Simon Boas - 25/07-17 22:14

Vild biljagt med 160 km/t: Mand bragede gennem legeplads og boldbaneVild biljagt med 160 km/t: Mand bragede gennem legeplads og boldbane

Det tog politiet en halv time at fange manden.

storybild

(Billede: Mathias Øgendal )

En mand er tirsdag formiddag blevet anholdt efter en længere biljagt.

Det oplyser Nordsjællands Politi til BT.

»Det er en gerningsmand til noget vold, trusler, brugstyverier og påvirkning af forskellige ting, der kører fra et sted i Farum, hvor nogle af de her ting er foregået. Vi får efterlyst bilen og spotter den kort tid efter, hvor vi i en civil bil følger den, indtil der kommer flere patruljer til,« siger vagtchef Palle Jørgensen.

Men manden er tilsyneladende ikke meget for at stoppe for ordensmagten. I stedet vælger han at sætte farten op i et forsøg på at ryste politiet af sig.

»Det bliver en længere eftersættelse, hvor han kører med 150-160 kilometer i timen, og det ender ude på Vestegnen, hvor vi i første omgang vælger at trække vores patruljer, da han kører med høj fart gennem et villakvarter. Så bliver det simpelthen for farligt.«

Men så let slap manden ikke. For på den anden side af villakvarteret holdt Vestegnens Politi klar.

»I mellemtiden har han åbenbart påkørt en masse ting, for bilen har buler, og da han ser politiet kører han ind i et plankeværk, hvorefter han forsøger at flygte til fods. Det lykkedes ham ikke, og vi har nu anholdt manden,« lyder det videre fra vagtchefen.

På billeder fremgår det, at manden bl.a. kørte gennem en legeplads og en fodboldbane.

Palle Jørgensen tilføjer, at hele biljagten varede godt og vel en halv time, fra han blev set første gang, til han fik lagt håndjern på. Foruden mandens egen bil, så var der ikke nogen, der kom til skade under biljagten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx