Af - 06/11-15 06:02

Se kortet: Her kommer der nissepiger og \Se kortet: Her kommer der nissepiger og "sne" på J-dag

Traditionen tro kommer Tuborgs nisser rundt en lang række steder i Danmark i forbindelse med J-dag. Her kan du se, om de også kommer forbi din yndlingsbar.

Her kan du se, hvilke steder der får besøg af Carlsbergs lastbiler med julestemning, nissepiger og julebryg. Klik på din by for at se, hvilke barer og diskoteker det drejer sig om.

Man siger, at sneen falder for første gang, når julebryggen kommer på gaden, og det sker som du nok allerede ved i aften klokken 20.59, hvilket vi tæller ned til her:

J-dag er også kendt som årets største gå-i-byen-dag, så der er en stor chance for at møde mange glade mennesker, hvis du skal ud at slukke tørsten i julebryg i aften.

Hvis du går de rigtige steder hen, kan du også støde på en af Carlsbergs lastbiler, der kommer med nissepiger, julestemning og flere øl, hvis man på det tidspunkt ikke allerede er blevet træt af dem.

På kortet øverst kan du se, hvor Carlsberg lader "sneen falde" i år.

Silja stod i kø i to døgn: - Jeg er skuffet
Silja stod i kø i to døgn: - Jeg er skuffet

Her er fem ølbarer i København, du bør kende
Her er fem ølbarer i København, du bør kende

J-dag blev afholdt for første gang i 1990, så i år markerer man 25 års jubilæum, hvilket blandt andet betyder, at man har fundet den originale J-dags sang frem, men ellers handler dagen også meget om at holde traditionerne ved lige

- J-dag er siden 1990 blevet en del af danskernes juletraditioner på linje med juletræet på Rådhuspladsen, Jul i magasin, og julekort, siger Jeppe Boel, der arbejder i Carlsberg, og som er ansvarlig for Tuborg Julebryg.

Et sted, der dog bliver fornyet i år, er en af ruterne rundt i indre København, hvor man har dedikeret en lastbil til at komme forbi det homoseksuelle miljø og sparke gang i festen. Du kan finde de otte stop på den rute i kortet øverst.

Endelig er det bevist, mænd: Øl gør jer bedre i sengen
Endelig er det bevist, mænd: Øl gør jer bedre i sengen


LÆS OGSÅ: Christian drak 'modig-vand' og fik denne tatovering: Nu skal der scores damer

LÆS OGSÅ: Skør efterlysning: - Tabte du tænderne på kroen i lørdags?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx