Af Laura Rode Nygaard - 16/11-17 22:55

Beboer jagtede indbrudstyve på flugt - men så kom de tilbageBeboer jagtede indbrudstyve på flugt - men så kom de tilbage

Poltiet var ikke nået frem endnu.

storybild

Modelfoto.

Fire tyve blev onsdag jaget på flugt midt under et indbrud. Og det ville de tilsyneladende ikke finde sig i - for senere vendte de tilbage til huset.

Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Indbruddet fandt sted i Skibby onsdag klokken 21.30, hvor en beboer på Strandvejen blev vækket af larm fra sin hoveddør.

Han stod op og kiggede ned ad trappen, hvor han til sin store forbavselse så en mand i færd med at forsøge at brække hans hoveddør op med et koben.

Beboeren begyndte at råbe op, og indbrudstyven fik hurtigt benene på nakken og flygtede ud i en hvid SUV (en type stationcar, red.), der holdt foran huset. Husets ejer var dog lige i hælene på ham og nåede akkurat at få fat i bilens højre fordør, hvor han opdagede yderligere tre indbrudstyve, inden de nåede at gasse op og køre fra ham.

Beboeren ringede efter politiet - men inden betjentene nåede at dukke op, kom den hvide bil tilbage. De fire indbrudstyve var tilsyneladende ikke tilfredse med, at husets ejer havde været så hurtig til at stikke efter dem, så en af indbrudstyvene kvitterede ved at knuse en rude i hoveddøren, alt imens han råbte, at beboeren 'bare kunne komme an'.

Herefter kørte de fra stedet igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Her er DRs nye underholdningsprogram:...
bt.dk
Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx