Af Agnete Finnemann Scheel - 26/09-15 14:22; Opdateret: 26/09-15 17:02

Mistænkelig kuffert- der lukkede butikscenter - var tomMistænkelig kuffert- der lukkede butikscenter - var tom

Politiet har nu undersøgt den mistænkelige kuffert, der blev stillet i butikscenter af en kvinde. Kufferten viste sig at være tom.

Under stregen står artiklen i sin originale form.

Den mistænkelige kuffert, der blev stillet i butikscenter af en kvinde, og som politiet valgte at undersøge, viste sig at være tom.

Den del af centret, der lå omkring kufferten, blev lukket kort før klokken 14 lørdag eftermiddag og åbnet igen kort før klokken 16.
__________________________________________________________

Greve Midtby Center i Greve uden for København er lørdag eftermiddag delvis afspærret, mens politiet undersøger en mistænkelig kuffert, som en kvinde har efterladt, oplyser vagtchef René Søe Pedersen, Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi kan se på billeder, at en kvinde kommer ind i centret og stiller kufferten, hvorpå hun går igen. Det er ikke en normal adfærd, og derfor har vi besluttet at undersøge kufferten nærmere, siger René Søe Pedersen.

Den del af centret, der ligger omkring kufferten, blev lukket kort før klokken 14 lørdag eftermiddag.

Samtidig rekvirerede politiet sprængstofhunde, der ventes at komme i løbet af kort tid.

Hundene er trænet i at snuse sig frem til sprængstof og bruges i tilfælde af bombealarm til at afgøre, om en mistænkelig kuffert virkelig indeholder sprængstof.

- I 99,9 procent af sagerne viser der sig heldigvis at være tale om falsk alarm, siger vagtchefen.LÆS OGSÅ: Psykisk syg kvinde truede med bomber på banegårde

LÆS OGSÅ: 36-årig indrømmer bombetrussel mod skole

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx