Af - 30/09-15 17:42; Opdateret: 30/09-15 18:13

Sex-ferier: Spies er tilbage med ny fræk reklamefilmSex-ferier: Spies er tilbage med ny fræk reklamefilm

Der bliver ikke født nok børn i Danmark. Løsningen er sex-ferier, mener rejsebureauet Spies.

Spies' nye reklame skal bringe flere børn til verden. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der bliver født for få børn i Danmark. Men nu er Spies Rejser tilbage med en ny reklamefilm, som, de mener, kan være med til at afhjælpe problemet.

Ifølge rejsebureauet er vi er mere sexlystne, når vi har dyrket motion. Derfor smider de en 'aktivitetspakke' oven i de rejser, som bliver bestilt gennem deres nye rejsetilbud 'Forældrekøb.' Et tilbud, hvor forældre kan give tilskud til en rejse i håb om at få børnebørn ud af det.

Sidste år bød rejsebureauet på 'Ægløsningsrabat' i en reklamefilm, som for nogle var meget sexfikseret. Den blev en stor succes med millioner af visninger på YouTube, men også en stor andel 'thumbs down,' hvor brugerene kan angive, om de kunne lide videoen eller ej.

Sex-ferier: Spies er tilbage med ny fræk reklamefilm
Sex-ferier: Spies er tilbage med ny fræk reklamefilm

Den nye Spies' reklame er også fyldt med sex-referencer. Eksempelvis manden, som er filmet af et kamera placeret mellem to kvindeben. Han hopper på hovedet ned i ... poolen, så vandet sprøjter til begge sider.

Vind 15.000 kr. til en fantastisk rejse for livet
Vind 15.000 kr. til en fantastisk rejse for livet

- Vi går da til stregen, det er der ingen tvivl om. Men jeg synes også, at vi gør det med en god potion selvironi og glimt i øjet, som rammer den danske folkesjæl meget godt, siger Eva Lundgren, marketingchef hos Spies Rejser.

Ifølge Eva Lundgren kan Spies godt 'holde til' at lave en reklame som denne. Med den moderne tendens til shit-storms på sociale medier har de forberedt sig ekstra godt.

- Historisk set har vi haft lidt mere kant og været lidt frækkere. Og jeg synes også vi er modige her. Vi også prøvet at være djævelens advokat på, hvad folk kunne blive sure over, og så må vi tage den derfra, siger marketingchefen.

EU vil gøre det lettere for virksomheder at rejse penge
EU vil gøre det lettere for virksomheder at rejse penge

Du kan se reklamefilmen i afspilleren over artiklen. Så kan du stemme her og deltage i debatten på Facebook.LÆS OGSÅ: Årsdag: Muhammed-tegninger splitter stadig medierne

LÆS OGSÅ: Manden holdt hende hjemme fra vigtig turnering - her får hun pokalen

LÆS OGSÅ: Vild rejse: Danske Thomas er ved at CYKLE kloden rundt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx