Af - 22/04-14 08:12; Opdateret: 22/04-14 10:52

- Sociale medier hjalp mig ud af depression- Sociale medier hjalp mig ud af depression

De mange inspirations-citater på nettet har rent faktisk en effekt for nogle. Det er Fabiola Christensens historie en vidnedbyrd om.

storybild

32-årige Fabiola Christensen står frem med historien om, hvordan hun kom igennem en alvorlig depression. Her er hun sammen med sin tre-årige datter. (Billede: Privat)

Efter et brud med kæresten igennem tre år og et nyt liv som alenemor og selvstændig, fik Fabiola Christensen for to år siden en alvorlig depression, hvor hun med egne ord ikke havde lyst til at leve længere. Det fortæller eksperten i online markedsføring i et ærligt blogindlæg, hvor hun står frem med historien om, hvordan hun fik sit liv igen.

- Jeg følte hverken, at jeg kunne håndtere min datter eller mig selv. Men så faldt jeg over en række Facebook-sider. Og når jeg følte, at det hele var allermest sort og trist, kunne de få mig til at smile og gøre min dag mere positiv og lykkelig, fortæller Fabiola Christensen til metroxpress.

- Sociale medier var med til at kickstarte min interesse for det spirituelle og i personlig udvikling.

Man anslår, at hver femte dansker på et eller andet tidspunkt i sit liv oplever symptomer på svær depression. Det faktum inspirerede Fabiola til at stå frem.

- Jeg tænkte: “Hvordan kan jeg skjule min historie, når den kan være med til at få andre til at åbne op omkring depression og få det bedre?”
Så klokken to om natten tændte hun for mikrofonen og sagde det, hun havde på hjerte. Det blev til en podcast, som kan høres på hendes hjemmeside.

- Jeg lagde slet ikke mærke inspirerende citater og psykologisider før i tiden. Det var bare støj. Men når man så kommer i det her sorte hul og har brug for det, så finder man det, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx