Af Mads Brandsen - 28/12-17 12:00

32-årig mand kvalt med de bare næver: Sigtet rystede på hovedet i retten32-årig mand kvalt med de bare næver: Sigtet rystede på hovedet i retten

Vandrehjemmet Svenstrupgaard i Svenstrup tæt ved Korsør dannede onsdag eftermiddag rammen om et slagsmål mellem to mænd, der fik en dødelig udgang.

storybild

(Billede: Henning Bagger)

En 32-årig mand blev kvalt med de bare næver, og selv om en ambulance hurtigt nåede frem til stedet, stod hans liv ikke til at redde.

Politiet har sigtet en 53-årig mand for at kvæle hans 32-årige bekendte. Kort efter slagsmålet blev den 53-årige anholdt, og han er torsdag formiddag blevet fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Næstved, hvor han nægtede sig skyldig, skriver TV ØST.

Ifølge tv-stationens udsendte reporter virkede manden afslappet, da han ankom til retten iført en blå sporsikringsdragt, som anvendes ved DNA-undersøgelser. Han rystede flere gange på hovedet, da sigtelsen blev læst op. Han havde ikke fysiske mærker efter slagsmålet.

Dommeren valgte at lytte til Anklagemyndighedens ønske om at lukke dørene under størstedelen af retsmødet af hensyn til efterforskningen. Politiet mangler fortsat at afhøre vidner og frygtede, at de ville blive påvirket.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Kritisk fase i Forligsen: Flere...
bt.dk
FCK's nye superstjerne: Ville sgu...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx