Af - 21/03-15 13:52

Glad patient overrasker sygeplejersker med gaver til alleGlad patient overrasker sygeplejersker med gaver til alle

En patient har sørget for, at der dufter dejligt på et hospitalsafsnit

Bildstrecke im Grossformat »

Det danske hospitalsvæsen er ofte udsat for kritik. Ventetider og uheldige behandlingsforløb kaster kedelige historier af sig. Men ind i mellem er der også ros at hente.

Det var tilfældet for sygeplejerskerne på Urologisk Afdeling på Frederiksberg Hospital torsdag formiddag. Under morgenmaden blev personalet glædeligt overrasket, da de fik at vide, at der var leveret blomster til afsnittet. Det sker ind i mellem, at sygeplerskerne får blomster, men så mange, som det var tilfældet denne gang, hører til sjældenhederne.

- 45 buketter stod torsdag formiddag pludselig på afsatsen ved Urologisk Sengeafsnit U2. En glad patient havde været forbi, for at udtrykke sin tilfredshed med sit ophold på afsnittet. Nu dufter opgangen fantastisk af blomster og på U2 er personalet glade og meget rørte, skriver Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler på Facebook.

Nemo: Sådan er en god kæreste
Nemo: Sådan er en god kæreste

Over for tv2.dk fortæller sygeplejerske Cecilie Lykke, at hun blev helt paf.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende før. Der var blomster nok til os alle, og der står stadig buketter på bordene, siger hun.

Blomsterne kommer med god timing.

Frederiksberg Hospital skal muligvis fusionere med andre hospitaler, nogle ansatte har sagt op, og der har derfor været en del uro på afdelingen.

- Det havde vi helt sikkert brug for, og det kan han ikke have vidst. Det var virkelig rart at få den ros. Så føler man, at man gør en forskel, selvom det kan være hårdt, siger Cecilie Lykke.

Valentinsdag er til for singler, ikke kærester og ægtepar
Valentinsdag er til for singler, ikke kærester og ægtepar

Rørende: Dreng sender blomster til sin familie og kæreste efter sin død
Rørende: Dreng sender blomster til sin familie og kæreste efter sin død


Ifølge tv2.dk har patienten fortalt, at han ville komme igen mandag med endnu en buket blomster, så han kunne rette en særlig tak til en bestemt medarbejder, der havde taget sig af ham under hans indlæggelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx