02/09-13 09:46; Opdateret: 02/09-13 10:40

Kaos i lufthavnen: Bliv hjemme indtil videreKaos i lufthavnen: Bliv hjemme indtil videre

Køerne i lufthavnen er nu så lange på grund af strejken, at passagererne skal blive hjemme og vente.

storybild

Ingen rejsende kommer mandag morgen igennem sikkerhedstjekket i Københavns Lufthavn. Personalet i sikkerhedskontrollen har nedlagt arbejdet. Der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, oplyser lufthavnen til Ritzau. - Det påvirker ikke flytrafikken indtil videre, men det kan det komme til på sigt, fortæller kommunikationsrådgiver Lea Holm fra Københavns Lufthavn til tv2.dk. Lufthavnen oplyser på sin hjemmeside, at der er risiko for køer og forsinkelser på grund af arbejdsnedlæggelsen. (Billede: Jens Dresling/POLFOTO)

Strejken i Københavns Lufthavn får køerne af ventende passagerer til at vokse i en sådan grad, at lufthavnen nu opfordrer passagerer, der skal rejse senere mandag, til at blive hjemme og afvente situationen.

- Vi har simpelthen ikke plads til flere mennesker herude. Så vi opfordrer folk til at blive hjemme og holde sig orienteret om situationen på vores hjemmeside og hos deres flyselskab, siger Lea Sørensen Holm, kommunikationsrådgiver i Københavns Lufthavn.

Security-personalet nedlagde arbejdet tidligt mandag morgen, så det ikke er muligt for passager, der skal rejse til udlandet, at gå gennem sikkerhedstjekket.

Ledende medarbejdere holder sikkerhedstjekket åbent for indenrigsflyvninger.

Personalet strejker ifølge lufthavnen på grund af utilfredshed med den nye vagtplan for vinterhalvåret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kender du det? 'Der er folk på...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Jeg blev ringet op af en fremmed...
bt.dk
TINDER-TIRSDAG: 10 liderlige beskeder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx