Af - 08/06-15 13:17

Se kortet: her falder bøderne i AarhusSe kortet: her falder bøderne i Aarhus

Aktindsigt viser nu, hvor i Aarhus der er udstedt flest parkeringsbøder i de seneste fem år. Bilister efterlyser flere parkeringspladser.

storybild

(Billede: MX)

Høegh-Guldbergsgade var sidste år den gade, der var hårdest ramt, når det kom til parkeringsbøder i Aarhus, men på baggrund af en aktindsigt, kan metroxpress nu fortælle, hvor bilisterne er blevet plukket af p-bisserne henover de en årerække, der går hele fem år tilbage i tiden - og den viser nogle faste mønstre, der går igen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Parkerer du ofte på Graasten Gade, Graven eller Dalgas Avenue, er du givetvis også ualmindeligt god til at huske p-skiven. Det er nemlig nogle af de gader i Aarhus, hvor parkeringsvagterne udskriver færrest bøder. Alle tre gader er indenfor de sidste fem gået fri med kun én enkelt udstedt parkeringsbøde pr. år.

P-bøderegn til mindehøjtidelighed var falsk alarm
P-bøderegn til mindehøjtidelighed var falsk alarm

Er du tværtimod bilist på Værkmestergade, er det med at huske alle parkeringsreglerne fremover. Det er muligvis parkeringsvagternes favoritsted, for der er her udskrevet hele 4103 bøder siden 2010. Dernæst kommer Høegh-Guldbergs Gade nær universitetet som en af de gader, hvor der udskrives flest bøder.

- Det ville være dejligt med flere parkeringspladser, men der jo både spørgsmålet om økonomi og plads. Det vigtigste er at kende reglerne og overholde dem, hvis man skal undgå bøder, siger Dennis Lange, jurist i FDM.

Få det fulde overblik over, hvor bøderne falder, i vores interaktive kort.

Hun parkerede intelligent - Men havnede så i årelang strid om P-bøde
Hun parkerede intelligent - Men havnede så i årelang strid om P-bøde

TJEK SELV KORTET HER:

​​​

LÆS OGSÅ: Bilister svindler for at slippe for p-bøder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx