Af - 22/09-14 11:05; Opdateret: 22/09-14 11:45

Radiovært bryder sammen under interview: Derfor delte jeg billedetRadiovært bryder sammen under interview: Derfor delte jeg billedet

Ayse Dudu Tepes billede af en asiatisk pantsamler gik pludselig viralt.

Det skabte masser af røre på de sociale medier, da Radio24syv-værten Ayse Dudu Tepe forevigede synet af en asiatisk pantsamler, der i vand til knæene angiveligt blev ydmyget på det groveste af en gruppe Brøndby-fans ved Halmtorvet i København.

Billede af pantsamler skaber debat: Se det her
Billede af pantsamler skaber debat: Se det her

Billedet blev delt på Facebook og bredte sig med lynets hast på det sociale medie og i landets netmedier. Her til morgen gik Ayse Dudu Tepe så live i radioen på Radio24syv for at fortælle om episoden.

- De krøllede dåser sammen, så hun ikke kunne bruge dem og kastede dem ned til hende. Folk dirigerede hende rundt med hånden, som om hun var en hund, de var ved at træne, lød det fra radioværten, der ifølge bt.dk med gråd i stemmen fortalte, hvorfor hun havde valgt at dele billedet.

- Jeg er selv af tyrkisk baggrund, og mine forældre købte tøj i Frelsens Hær og hentede møbler til storskrald. Vi blev også behandlet som andenrangsmennesker, sagde hun.

FCK'målmand fik fadøl i nakken: - Men det var ikke det mest ubehagelige...
FCK'målmand fik fadøl i nakken: - Men det var ikke det mest ubehagelige...

Brøndbyfans: Politiet truede med at skyde os i hovedet
Brøndbyfans: Politiet truede med at skyde os i hovedet

Folk reagerede forskelligt på billedet - nogle skrev 'Forfærdeligt' og 'Fy for satan' og rettede kritik af den opførsel, de tolkede, Brøndby-fansene udviste.
Andre forsvarede Brøndby-fansene, og skrev, at billedet ikke er bevis for, at de var strenge overfor pantsamleren.

Ayse Dudu Tepe skrev følgende tekst til: ’Den hvide mand har kronede dage’ og mener, at det var helt på sin plads at dele det.

- På grund af billedteksten er der folk, der siger til mig, at det er en omvendt form for racisme og spørger, hvorfor jeg trækker det kort. Jeg synes, det er på sin plads at læse køn, race og etnicitet ind i billedet, forklarede hun.

Hvad mener du? Var det i orden, at Ayse Dudu Tepe delte billedet?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx