Af - 19/05-16 21:15

- Hej røvhuller: Kim går viralt med en skideballe til det offentlige- Hej røvhuller: Kim går viralt med en skideballe til det offentlige

En dansk mand har taget til Facebook for at rette sin kritik mod det offentlige. Nu er han gået viralt.

- Hej røvhuller!

Sådan indleder 57-årige Kim Madsen sin opsang i en Facebook-video, der i skrivende stund er blevet afspillet mere end 31.000 gange.

‘Røvhullerne’, han refererer til, er sagsbehandlerne i borgerservice og jobcentrene og politikerne på Christiansborg.

TV: 23-årig stempler sin generation som doven og forvænt
TV: 23-årig stempler sin generation som doven og forvænt

Den tidligere chauffør og vognmand, der har været sygemeldt i fire år, er for nylig blevet erklæret arbejdsparat af Københavns Kommune - en afgørelse, der kom som et chok for Kim Madsen, som for to år siden fik afslag på førtidspension.

- Jeg er hårdt ramt af slidgigt i ryg- og nakkeregionen med ulidelige smerter, som gør, at jeg kun fungerer fysisk i 5-10 minutter ad gangen. Nogle gange et kvarter, hvis jeg har taget mine piller. Ifølge min statusattest fra egen læge er min sygdom stationær, varig og uden helbredelsesmuligheder, siger Kim Madsen og fortsætter:

- Men min læge lyver. Sådan virker det i hvert fald udadtil. Fordi lægekonsulenter og rehabiliteringsteamet i jobcenteret på Baldersgade på Nørrebro i København er kommet til den konklusion, at jeg er arbejdsparat - selv om min læge og specialister siger noget andet. Det vil jeg fandme ikke finde mig i!

19-årige Frida efter DF-kampagne: Gi' mig Danmark tilbage
19-årige Frida efter DF-kampagne: Gi' mig Danmark tilbage

Kim Madsen fortæller i videoen, at han har forsøgt at klage over sin behandling alle mulige steder; lige fra Ombudsmanden til Københavns overborgmester og Beskæftigelsesministeren. Men overalt bliver han henvist til en anden instans.

- Jeg er ladt i stikken. Hvad skal jeg gøre? Jeg må få fat i en advokat, og det kan ikke gå hurtigt nok, siger han.

Kim Madsen påpeger desuden i sin video, at der er folk rundt omkring i landet, der har det langt værre, end han selv har, som også får afslag fra kommunerne. Han opfordrer derfor til, at folk råber op og forsøger at hjælpe disse mennesker.

Vred mor hænger sin 12-årige søn ud på Facebook
Vred mor hænger sin 12-årige søn ud på Facebook

- Nu må det fandme være nok! Jeg må opfordre alle raske danskere til at protestere således, at i hvert fald vores børn og børnebørn sikres en rimelig fremtid. Du kan protestere sammen med os - gør en forskel, slutter Kim Madsen og henviser til Facebook-siden Jobcentres ofre i ressourceforløb.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx