Af Peter Astrup - 11/11-17 18:46

Ung mor fundet død med sin lille søn: Chokeret nabo talte med hende dagen før tragedienUng mor fundet død med sin lille søn: Chokeret nabo talte med hende dagen før tragedien

En ung mor i tyverne og hendes lille dreng på kun cirka et år blev lørdag fundet døde i deres lejlighed i Dyssegaard nord for København.

storybild

(Billede: Bax Lindhardt)

»Der er tale om en kvinde og en lille dreng. Vi har i løbet af formiddagen haft teknikere og en retsmediciner på stedet for at undersøge, hvad der er sket i lejligheden,« siger leder af efterforskningen, Brian Grayston, fra Nordsjællands Politi.

I lejligheden boede også kvindens ægtefælle, som er far til drengen. Han er afhørt af politiet, som har løsladt ham. Han fandt sin søn og sin kone døde i parrets hjem.

»Vi har naturligvis talt med faderen, og han har eftergående fået lov at gå, da alt peger i retning af, at der er tale om en meget tragisk hændelse i den lille familie,« siger Brian Grayston i politiets pressemeddelelse.

Lørdag eftermiddag var naboerne på stedet dybt berørte af den tragiske hændelse, som de slet ikke forstår. BT mødte udenfor ejendommen et par, som bor i samme opgang som den pågældende familie.

»Jeg talte med hende (den afdøde mor, red.) i går, hvor hun kom og spurgte, om vi ville have noget af det tøj, som hendes søn ikke kunne passe mere. Hun var virkelig sød, og der var slet ingenting,« siger en kvinde, der bor i samme opgang som familien. Hun ønsker ikke sit navn frem.

»Vi snakkede om helt almindelige ting. Hvordan det gik og sådan nogle almindelige ting. Jeg kan slet ikke forstå det. Vi så dem tit her eller i gården. Det er jo nærmest vores naboer,« siger den kvindelige underbo.

»Hvis det er selvmord, så giver det slet ingen mening,« siger den mandlige underbo.

Den unge kvinde, som har mistet livet, begyndte for få måneder siden at arbejde på en nærliggende cafe. BT talte lørdag eftermiddag med ejeren, som var dybt chokeret.

»Jeg har netop hørt det nu. Hun var så sød. Jeg har selv haft travlt med alle mulige ting, som jeg skulle, og hun har hjulpet enormt meget med at arbejde tidligt om morgenen og altid været klar til at give en hånd. Alle kunne lide hende,« siger Isaac, der ejer den café, som kvinden arbejdede på. Han ønsker ikke sit efternavn frem.

»Hendes dreng var også virkelig sød. Han kunne sagtens komme med på arbejde for min skyld, fordi han skabte så meget liv og opførte sig så godt. Det er virkelig ulykkeligt,« siger Isaac.

Ifølge kvindens Facebookprofil så stammede hun fra Kenya. Hendes ægtefælle er dansk. Politiet ønskede ikke lørdag eftermiddag at oplyse, hvad dødsårsagen for henholdsvis den lille dreng og den unge mor var.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx