Af - 15/09-15 07:56

Modige danskere flokkes under dette stærke hashtagModige danskere flokkes under dette stærke hashtag

Stine Bramsen satte i weekenden en Instagram-trend i gang med et stærkt budskab, som danske kvinder nu hjælper med at sprede.

Bildstrecke im Grossformat »

På opfordring fra Alphabeat-forsanger Stine Bramsen er adskillige danskere på Instagram begyndt at dele billeder af deres appelsinhud, skæve lemmer, ar og andre imperfektioner.

Galleri: Disse kvinder beviser at man godt kan være sexet med en stomi
Galleri: Disse kvinder beviser at man godt kan være sexet med en stomi

I weekenden lagde popstjernen nemlig et billede op af sine strittende ører, som hun har været ked af i mange år, men siden har lært at holde af. Og det budskab opfordrer hun nu danske kvinder til at sprede med hashtagget #SmukSomJegEr.

- Jeg har altid været ked af mine stritører og blev tit drillet med dem, da jeg var lille, men med alderen har jeg lært at holde af dem som en del af de særheder, der gør mig unik, skriver Stine Bramsen.

Hendes hud er 97 procent dækket af hudsygdom: Nu viser Giorgia sig modigt frem
Hendes hud er 97 procent dækket af hudsygdom: Nu viser Giorgia sig modigt frem

Kendte danske kvinder som Christiane Schaumburg-Müller og Ane Cortzen har efterfølgende spredt budskabet ved at vise deres egne små ‘fejl’ frem - og hundredvis af danske kvinder har fulgt trop.

Blandt andre har brugeren @helsekost1 delt et billede af sine knæ, som hun ‘altid har HADET’ - og @cd_bodyinprogress viser stolt den løse hud frem, som er konsekvensen af et stort vægttab. For som hun skriver:

‘Det er en del af mig, af min rejse, og det gør også mig unik på min helt egen måde.’

26-årig: Derfor lod jeg menstruations-blodet flyde under maraton
26-årig: Derfor lod jeg menstruations-blodet flyde under maraton

Siden weekenden har knap 400 danskere delt budskabet, og Stine Bramsen ser gerne, at endnu flere har mod til at stå frem:

‘Det hjælper alt sammen med at sprede budskabet og viser de unge piger derude, at perfektion ikke er målet og skønhed favner utrolig bredt,’ som hun skriver.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx