Af - 24/08-16 08:00

Vild sommervarme på vej - her bliver det op til 30 graderVild sommervarme på vej - her bliver det op til 30 grader

Nu bliver temperaturene skruet op.

Bildstrecke im Grossformat »

Så er det ved at være tid til at pakke strandtasken, for de næste dage kommer til at byde på sol, sommer og temperaturer der kommer til at snige sig helt op til 30 grader.

- Onsdag morgen starter med lidt morgendis, vi skal have brændt af, men så ser det rigtig fint ud. I dag byder på fin varme og ganske meget sol, samt temperaturer der når op til 25 grader, siger vagthavende meterolog ved DMI, Frank Nielsen, til Metroxpress.

Og det gode vejr fortsætter helt frem til lørdag, men særlig folk i Sydjylland skal finde solcremen frem.

- Syd- og Sønderjylland kan i dag se frem til temperaturer op mod 28 grader, mens det i morgen bliver helt op til 30 grader, siger Frank Nielsen, der forklarer, at det er fordi de sydlige egne ligger tættest på den varme fra Nordafrika, vi får glæde af frem til weekenden.

- Den eneste del af landet, der får lidt kedeligere vejr er Nordvestjylland, hvor en række fronter kan tage skyer med ind over land og medføre lidt lavere temperaturer, siger han.

Lørdag kommer der en lille koldfront ind, der sender temperaturene ned på 18-23 grader, men det kan muligvis ændre sig allerede søndag.

- Søndag prøver varmen igen at komme frem til os, og det kan muligvis betyde, at de sydøstlige egne igen kan få pænt med varme, men det er lidt mere usikkert, siger Frank Nielsen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx