Af - 26/12-15 20:52

Politiet skyder efter indbrudstyv: Stadig på fri fodPolitiet skyder efter indbrudstyv: Stadig på fri fod

Betjente følte sig truet på livet og skud mod dækkene på flugtbil. Formodede gerningsmænd på fri fod.

storybild

Det udviklede sig dramatisk, da politiet anden juledag overraskede to formodede indbrudstyve ved en villa på vejen Tavleager i Greve sydvest for København.

De to personer prøvede at flygte fra stedet i bil og forsøgte i den forbindelse at køre to af de tilkaldte betjente ned, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- De to politifolk følte sig i livsfare, og derfor blev der affyret skud mod bilens dæk. Gerningsmændene kørte ganske få meter væk fra stedet i bilen og forsvandt dernæst til fods, skriver politiet.

Østrigsk politi: Europa advares om terror
Østrigsk politi: Europa advares om terror

Ifølge politiet var der ingen tegn på, at de to flygtende var blevet ramt af politiets projektiler, og man leder lige nu efter dem på "relevante steder".

Politiet blev kaldt ud til indbruddet kort efter klokken 17.

Et overvågningskamera på stedet har fanget billeder af en af de to formodede gerningsmænd, der beskrives som spinkel med kort sort hår og iført dynejakke og cowboybukser.

Mand slået i ansigtet med hammer
Mand slået i ansigtet med hammer

Gerningsmændene var ankommet til villaen i en hvid Hyundai i30, som ifølge politiet var stjålet den 21. december i forbindelse med et indbrud i en villa i Allerød nordvest for København.

Politiet er lørdag aften i færd med at undersøge gerningsstedet og den beskudte bil.

LÆS OGSÅ: Bortgået dement fundet død i havnen i Frederikshavn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx