Af - 03/09-15 07:40; Opdateret: 03/09-15 08:17

TV: Sådan reagerer folk, når flabet reporter napper deres cigaretterTV: Sådan reagerer folk, når flabet reporter napper deres cigaretter

Medina, Oh Land og Joey Moe gør det, men hvad siger danskere på gaden til, at få deres dyrebare cigaretter byttet ud med en slikkepind? Det har metroxpress testet.

Se, hvordan danskerne på gaden reagerer, når metroxpress' journalist Maja Grønholdt bytter deres smøger ud med slikkepinde. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

"Cool uden røg" hedder Kræftens Bekæmpelses nye kampagne, hvor kendte poserer med en slikkepind i stedet for cigaretter. Kampagnen skal få unge til at tænke over, om det overhovedet er cool at ryge.

- Vi håber, at mange unge vil begynde at snakke om, hvorfor det egentlig er, at de ryger, og overveje om de kan opnå de ting, de får ud af at ryge, på andre måder end ved cigaretter, siger Lene Winther Ringgaard, der er projektleder på 'Cool Uden Røg'.

Kan Medina få dig til at skodde?
Kan Medina få dig til at skodde?

Danske stjerner som Medina, Joey Moe og Oh land poserer i kampagnen med slikkepinde i stedet for cigaretter. Men hvad siger danskerne på gaden til at få byttet deres cigaretter ud med slikkepinde?

Det gik vi på gaden for at teste - se resultatet øverst i videoen.

Oh Land og Joey Moe bytter cigaretterne ud med slikkepinde i Kræftens Bekæmpelses nyeste kampagne.

.

LÆS OGSÅ: TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation

LÆS OGSÅ: TV: Københavnsk frisør har fundet sin helt egen måde at hjælpe byens hjemløse

LÆS OGSÅ: TV: Justin Bieber bryder grædende sammen på scenen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx