Af - 06/09-13 07:00; Opdateret: 06/09-13 07:23

Er Marie-Louise for fræk til fitness?Er Marie-Louise for fræk til fitness?

26-årige Marie-Louise Reimert blev onsdag smidt hjem fra fitness dk, fordi hun var for 'fræk' til at træne. Hun var iført sports-bh, lange bukser og kondisko. Ligesom hun plejer.

storybild

26-årige Marie-Louise Reimert blev onsdag smidt hjem fra fitness dk, fordi hun var for 'fræk' til at træne. Hun var iført sports-bh, lange bukser og kondisko. Ligesom på billedet her. (Billede: Jens Panduro)

Kig på billedet herover. Ligner det et passende trænings-outfit, eller er det for frækt til fitness?

Ifølge fitness dk er det det sidste. For frækt.

LÆS OGSÅ: Lys skal stoppe onanerende mænd

Den landsdækkende fitness-kæde nægtede en 26-årig ung kvinde at træne iført munderingen, som hun bærer på billedet herover. Med ordene: 'Du er for fræk til at træne her', blev hun smidt hjem igen.

- Jeg kom gående ud af omklædningen, da jeg pludselig bliver stoppet af en medarbejder, som lidt hårdt siger til mig, at jeg ikke må træne i det tøj, jeg har på, siger Marie-Louise Reimert til Metroxpress.

Var for slutty
- Jeg kom lige fra skole, havde ikke makeup på og lignede faktisk lort, så jeg kan slet ikke forstå, at hun mente, jeg var for 'slutty' til at træne, siger hun og understreger, at hun altid træner i sports-bh og lange bukser.

LÆS OGSÅ: Fitness World vil sælge Cola og Mars-barer

På fitness dk's hjemmeside siger ordensreglementet ingenting om, at kvinder med sports-bh eller bar mave forbryder sig mod reglerne. Under punktet 'Husk det rette udstyr' står der: Under træning skal der altid anvendes beklædning og sko, der er beregnet til indendørs træning.

Hos fitness dk mener man ikke, at reglerne på hjemmesiden er til at misforstå, men at man måske i det pågældende fitness-center kunne have håndteret sagen anderledes:

-I fitness dk skal der være plads til alle, og derfor har vi et ordensreglement som siger, at man skal bære beklædning og sko, som passer til indendørs træning. Vi udspecificerer ikke hvilken type tøj, man skal have på, men undertøj er ikke træningstøj. Men ud fra den konkrete sag havde jeg gerne set, at man fx havde lånt personen en t-shirt, så hun ikke var nødt til at tage hjem igen, siger Kia Aagaard, der er kommunikationschef i fitness dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper endte med at være afhængig af...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Efterforskere: MH17 blev skudt ned af...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx