Af - 11/04-14 23:27

Tag på sprogrejse og bestå eksamen – ellers får du pengene tilbageTag på sprogrejse og bestå eksamen – ellers får du pengene tilbage

Hvis du tager på mindst en uges sprogskoleophold og derefter dumper din sprogeksamen, så får du pengene tilbage, lyder det fra rejsearrangør.

storybild

Du er sikker på at bestå din sprog-eksamen, hvis du har været på sprogrejse, mener rejsearrangør. (Billede: Polfoto/Carsten Ingemann/arkiv)

Europas største sprogsrejsepartner, HowJdo.com, garanterer, at du består dine eksamener i gymnasiets sprogfag, hvis du tager på mindst én uge på sprogskoleophold med dem. Består du ikke, får du pengene tilbage, oplyser virksomheden til mx.dk.

I en ny kampagne giver rejsearrangøren således beståelsesgaranti på alle dine eksamener i tysk, spansk, fransk, italiensk eller engelsk inden for 12 måneder, hvis du tager afsted mindst én uge på en af portalens sprogskoler.

Afslag på studieplads sender flere på sprogrejse
Afslag på studieplads sender flere på sprogrejse

- Konceptet er ret enkelt: bestå eller få pengene tilbage, siger Henrik Wagner Holm, partner i HowJdo.com.

- Hvad enten det er de tyske verber, der driller, eller den franske udtale, så garanterer vi, at du består din sprogeksamen. Skulle det mod forventning ske, at du ikke består, så giver vi dig pengene tilbage uden nogen diskussion, siger Henrik Wagner Holm.

Forældre betaler kassen for lektiehjælp til dovne børn
Forældre betaler kassen for lektiehjælp til dovne børn

- Vi har længe vidst, at et sprogskoleophold giver eleverne en helt unik mulighed for at lære sproget samtidig med, at de oplever kulturen på en måde, som man bare ikke lader sig gøre i et klasselokale. På et sprogskoleophold bliver eleverne fortrolige med sproget og kulturen på en helt anden måde, siger Henrik Wagner Holm.

Det er Danske Gymnasieelevers Sammenslutning sådan set enige i – alligevel kalder elevorganisationens formand Phillip Dimsits Lehrer den nye kampagne for 'noget forfærdeligt pjat'.

Nu kan du trække børnepasning og lektiehjælp fra i skat
Nu kan du trække børnepasning og lektiehjælp fra i skat

- Hvis man har råd skal man endelig tage på sprogrejse for at få en kulturel oplevelse, men man skal ikke gøre det for at bestå sin eksamen. Der er andet i livet end eksamener og karakterer, siger han til mx.dk.

- I sidste ende kan den slags tjenester være med til at skævvride vores uddannelsessystem, for hvis det bliver normalen, at man skal på sprogrejse for at bestå eksamen, så vil man jo få det svært, hvis man ikke har råd til at tage på sprogrejse, mener DGS-formanden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx