Af Lars Lindevall - 17/07-17 10:22

Mor til afdød søn råber om hjælp: I har stjålet vores vigtigste mindeMor til afdød søn råber om hjælp: I har stjålet vores vigtigste minde

På Patrick Madsens gravsten er der et indgraveret billede af en knallert.

storybild

Patrick Madsen, der her ses sammen med sin mor, Heidi Staalbo Nørgaard, døde i 2015 i en trafikulykke.

Det vidner om, hvor meget de motoriserede køretøjer betød for den 15-årige dreng, der døde for lidt over to år siden i en trafikulykke.

Lige siden familien fra Faxe i Sydsjælland mistede deres elskede søn og storebror, har de passet og plejet Patricks veteran-knallert - en flot, velrestaureret Suzuki Samurai.

Søndag formiddag fik familien et chok, da de opdagede, at der havde været indbrud i stalden på deres gård i Vemmetofte.

De minder, der betød så meget for familien - Suzukien samt to ældre Yamaha-crossere - var blevet stjålet.

»Vi er virkelig kede af det. Det var hans ét og alt. Han gik virkelig meget op i, at det her gamle klenodie skulle bygges op, og hans Suzuki stod nærmest som original. Det er nogle uvurderlige minder for os, og vi håber inderligt, at vi får dem tilbage,« siger moren, 41-årige Heidi Staalbo Nørgaard, til BT.

Hun fortæller, at det var interessen for de motoriserede køretøjer, der endte med at koste Patrick Madsen livet. Han havde købt en brugt ATV - en firehjulet motorcykel - fordi han ville pille motoren ud og sælge den.

»Men den første forårsdag i 2015 blev han fristet til at tage en køretur på den, selv om motoren var alt for stærk til det stel,« fortæller moren.

Patrick Madsen mistede livet, da han mistede herredømmet over ATV’en og blev kastet af i høj fart.

Heidi Staalbo Nørgaard har nu skrevet et indlæg på Facebook, hvor hun beder folk hjælpe med at finde frem til de stjålne køretøjer. Hendes opslag er blevet delt tusindvis af gange.

»Hjælp os!!!!! Indbrud i 4640 Faxe, Vemmetofte!!!! Vores afdøde dreng Patricks knallert er blevet stjålet i nat, sammen med alle vores andre crossere og knallerter. Det er vores største minder om ham, som vi ville bevare for evigt. Det er en Suzuki samurai/dm 50 malet med kamæleon farve, tror det er rød og lidt lilla med et skær af grønt glimmer, som på dette bagskjold, de har ladet ligge. Der er bl.a. 2 Yamaha crossere, en rød 50cc, som er den, han lærte at køre på, da han var 4 1/2 år gammel, og en blå 90cc, som han selv sparede halvdelen sammen til. Der er stjålet mere, men vi har endnu ikke overblik over det,« skriver Heidi Staalbo Nørgaard blandt andet på Facebook.

Hvis du ved noget om de tre stjålne køretøjer, du du meget gerne kontakte Heidi Staalbo Nørgaard via Facebook eller på telefon 4131 3633.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Populær tv-vært beskyldt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx