Af - 14/08-16 21:07

Iben efterlyser 18-årig spritbilist: Min 8-årige søn spørger efter digIben efterlyser 18-årig spritbilist: Min 8-årige søn spørger efter dig

En 32-årig mor efterlyser en ung kvindelig spritbilist, der ramte bilen, hvor hendes mor samt 8-årige søn sad.

Bildstrecke im Grossformat »

"Kære spritbilist. Du ramte min søn og min mor i Kolding den 4/8. Du er pige og 18 år." Sådan starter Iben Hejring Jensens facebookopslag, som lige nu spreder sig hastigt.

Iben Hejring Jensens 8-årige søn Malthe var sammen med sin mormor i Kolding Storcenter, da deres bil blev påkørt af en ung kvinde, der ifølge Sydøstjyllands Politis døgnrapport optrådte synligt beruset på ulykkesstedet og havde alkohol i blodet.

Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue
Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue

Efterfølgende har 32-årige Iben Hejring Jensen ad flere gange forgæves forsøgt at få kontakt til den unge kvinde, der kørte bilen. Hun delte det første opslag forrige uge, som nu er delt knap 20.000 gange.

Torsdag skrev hun næste opslag i håb om at den unge kvinde, ville give sig tilkende.

"Jeg forsøger en sidste gang, at få en besked frem til dig. Kald mig naiv, men jeg er magtesløs og samtidig desperat, fordi det føles som en kniv i hjertet at se, hvor påvirket min 8-årige søn er, efter du påkørte dem."

Mangel på søvn gør dig farlig som en spritbilist: Hver 3. er træt bag rattet
Mangel på søvn gør dig farlig som en spritbilist: Hver 3. er træt bag rattet

Iben Hejring Jensen beskriver, hvordan sønnen efter hændelsen har været hos krisepsykolog og døjer med følgerne efter piskesmæld.

"Mon du har den fjerneste ide om, hvilke konsekvenser det har fået for Malthe. Det er ting som en 8-årig slet ikke er i stand til at håndtere i sit lille hoved."

Ifølge opslaget sætter 8-årige Malthe spørgsmålstegn ved hændelsen, og det er netop derfor, at det er vigtigt for moderen at få etableret kontakt til den unge kvinde.

"Måske jeg er naiv, og håbet er spinkelt, men ønsker inderligt du kontakter mig - det handler ikke om skæld ud, men mit barn bliver ved med at spørge efter at tale med "hende der ramte os" han prøver hele tiden at forstå "hvorfor?"" og fortsætter

"Jeg har en bøn: kontakt mig. Jeg tænker du nok er bange for jeg vil skælde dig ud, men det er slet ikke tilfældet. Det hjælper jo intet at skælde ud, jeg vil bare ha mit glade barn tilbage."

Metroxpress har forgæves kontaktet Iben Hejring Jensen for et uddybende interview.


LÆS OGSÅ: Spritbilist stoppet med mega-brandert: Så høj var den

LÆS OGSÅ: Tv-stjernes far begik selvmord, fordi hans søn er homoseksuel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx