Af Jeppe Pedersen - 26/09-17 20:20

Kunder blev rystede over Yvonnes fyring i Kvickly: Nu vælter det ind med tilbud Kunder blev rystede over Yvonnes fyring i Kvickly: Nu vælter det ind med tilbud

Yvonne Jensen blev i sidste uge landskendt, da hun blev fyret fra Kvickly i Holte. Kvickly-kunden Eileen Klitvad delte et Facebook-opslag, der gik viralt, hvor hun lovpriste Yvonne for at være den flinkeste kassedame, hun havde mødt, og derudover skosede Kvickly for at fyre hende.

storybild

Yvonne Jensen.

Og det har set ud til at virke.

Nu svømmer Yvonne Jensen i hvert fald i jobtilbud.

Det skriver TV 2 Lorry.

Ifølge mediet har både Rema 1000 på Østerbro og Spar i Hillerød henvendt sig, og købmanden Ali i Søllerød har allerede sagt, at han har en 30 timers stilling klar til Yvonne.

»Jeg har talt med Ali fra Købmanden i Søllerød, og han virkede bare så flink, så det var rigtig sødt af ham. Men jeg har også sendt en ansøgning til Rema 1000 på Østerbro, så nu må vi se,« siger hun til TV 2 Lorry.

SE OGSÅ: Motorcyklist vinker kvindelig bilist ind til siden: Hun blev noget pinlig berørt, da hun opdagede, hvad der hang udenfor

Opslaget om Yvonne nåede knap 5.000 likes, 5.000 delinger og 500 kommentarer.

 

Her beskrev Eileen Klitvad, hvor glad hun var for at møde Yvonne Jensen i kassen.

'Jeg sagde: 'Det er så dejligt at betale hos dig, du er altid så glad, serviceminded og imødekommende, og jeg vælger din kasse bevidst. Hun kigger på mig og siger: 'Det må du ikke sige... Jeg er lige blevet fyret, og jeg søger og søger, og det er ikke til at finde et andet job'. Jeg blev både mundlam og ægte ked af det, og på vej ud i bilen følte jeg mig trist,' skrev Eileen Klitvad i på Facebook.

Opslaget fik også en masse brugere til at blive forargede over, hvorfor man fyrede en medarbejder som Yvonne.

'Jeg er rystet over, at man kan fyre en medarbejder, der er så kundevenlig og serviceminded. Jeg går også helst til Yvonnes kasse, jeg har handlet i Kvickly i Holte i 35 år, hun er den sødeste, venligste og mest hjælpsomme, jeg er blevet betjent af i alle de år. Er det ikke muligt at påvirke ledelsen,' spørger Henny Nielsen i opslaget.

BT spurgte derfor Kvickly i Holte, hvad fyringen skyldtes, hvortil de henviste til deres presseafdeling.

»Det er meget sympatisk, at hun værdsætter en af vores medarbejdere og gerne vil lave et opslag på Facebook. Fyringen af Yvonne er ikke noget personligt, men det var som følge af sparerunde,« sagde informationschef ved Coop, Jens Juul.

Yvonne Jensen har sidste arbejdsdag i Kvickly 31. oktober.

Siden opslaget er hendes stamkunder ifølge TV 2 Lorry dagligt kommet med søde ord til hende og joket med, at de skulle have hendes autograf, inden hun stopper.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sanger står frem med kæresten:...
bt.dk
Real Madrid til stjernemålmand: Vent...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Prisvindende magasin hylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx