Danske piger kalder mig bøsse, hvis jeg afviser demDanske piger kalder mig bøsse, hvis jeg afviser dem

Piger kan være lige så slemme i byen som drenge, lyder det fra 23-årig Haki Maksuti, som ofte bliver taget på i byen af piger.

- Når danske piger tager på mig, og jeg siger nej, så forstår de det ikke, og så går de helt amok og siger, at jeg er bøsse.

Det fortæller 23-årige Haki Maksuti fra Ballerup. Når han går i byen, er det i København, og her er det altså ikke kun drenge, som rører først og spørger bagefter.

Jeg har prøvet rigtig mange gange, hvor piger bare tager mig på røven. Og så kommer der først et “hej” bagefter. De forstår ikke et nej og bliver ved.

Til gengæld reagerer piger og drenge forskelligt på afvisningen, mener han.

Mænd bliver også gramset på - derfor reagerer de ikke som piger
Mænd bliver også gramset på - derfor reagerer de ikke som piger

- Jeg kigger først lidt mærkeligt på dem, og så beder jeg dem om at gå væk. Men havde det været omvendt - havde det været mig, der havde taget hende på røven ud at det blå, havde jeg nok fået en flad.

Men han får altså at vide, at han må være homoseksuel, når han ikke vil klappes i røven af en fremmede pige. Modsat pigerne, synes flertallet af drengene ikke, at det er ubehageligt. Haki Maksuti synes, det er mere komisk end generende.

De bliver sure over, de får den afvisning. Og så er de overrasket over, at jeg ikke vil have det. Jeg ved ikke, om det er fordi, de har fået gevinst ved det før.

Opråb fra Camilla: Problemet i byen er ikke asylansøgerne - det er ALLE drenge
Opråb fra Camilla: Problemet i byen er ikke asylansøgerne - det er ALLE drenge

Til gengæld er pigerne med indvandrerbaggrund mere cool, siger han.

Indvandrerpigerne forstår det godt - de respekterer et nej og er forstående, siger Haki Maksuti, som selv er født og opvokset i Albanien.

LÆS OGSÅ: Bo: - Jeg er blevet taget på af piger flere gange, end jeg har taget på piger

LÆS OGSÅ: 20-årige Camilla: Så grænseoverskridende er fyre i byen

LÆS OGSÅ: Syv ud af ti unge kvinder er blevet gramset på mod deres vilje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx