Af - 03/06-15 07:10; Opdateret: 03/06-15 08:18

Ung misbruger på Caribien-tur: Det var verdens marihuana-hovedstadUng misbruger på Caribien-tur: Det var verdens marihuana-hovedstad

Der blev både røget hash og drukket sprut på Caribien-turene, forklarer ung, som har været afsted.

storybild

Her ses et af de billeder fra Facebook, hvor der ifølge Christian (yderst til højre) ryges joints på Caribien-turen (Billede: Privatfoto)

En af de unge, som har været afsted på de samme både, som Frederikssund Kommune har købt misbrugsbehandling hos for millioner af kroner til 12 misbrugere, forklarer, at der både blev røget hash og drukket alkohol på turene. Noget som kommunen ellers hævder ikke finder sted.

- Caribien er nok verdens hovedstad for marihuana. Det gror alle vegne, og selv politiet ryger mange steder dernede, så det er bare at se en på gaden med en joint, så køber man bare noget der. Engang blev jeg 'busted' af skolelæreren, men hun gav mig en chance mere, siger 22-årige Christian, der ikke ønsker sit efternavn i avisen.

Unge misbrugere får Caribien-ture for otte millioner kroner
Unge misbrugere får Caribien-ture for otte millioner kroner

Han var afsted med Den Maritime Base, dog ikke udsendt af Frederikssund Kommune. Og mens de ansatte ikke ville have, der blev taget stoffer, var alkohol helt fint, forklarer han.

- Alkohol var efter opførsel. Havde vi klaret skoleopgaver godt og gjort en god indsats, så fik vi en tur på restaurant hver weekend, hvor vi så kunne få et glas rødvin eller noget. Til arrangementer måtte vi også købe øl og så videre for vores egne lommepenge, som var 300 kroner om ugen, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx