Af Ritzau - 09/12-16 15:09

Forløst David er klar til at fortsætte kampen mod AppleForløst David er klar til at fortsætte kampen mod Apple

David Lysgaard, der netop har vundet en sag mod giganten Apple, forventer at skulle i landsretten også.

storybild

David Lysgaard er en glad mand, efter han har vundet over Apple ved retten i Glostrup. (Billede: Free/Colourbox)

David Lysgaard er en glad mand fredag. Det er da heller ikke hver dag, at en lønmodtager fra Taastrup vinder over et af verdens største selskaber.

Ikke desto mindre har David Lysgaard fået medhold i, at Apple ikke måtte give ham en telefon med brugte dele som erstatning for en fabriksny. En dom, der sætter spørgsmålstegn ved hele Apples produktionsapparat.

- Det er en ret stor forløsning. Jeg har haft kriller i maven det sidste døgn.

- Jeg havde en ret stor forventning om, at jeg ville vinde. Så jeg er super glad, men jeg havde ventet, at jeg ville vinde, siger David Lysgaard.

Apple havde givet David Lysgaard en telefon genopbygget af brugte dele i stedet for en ny, da hans iPhone gik i stykker. Det ville han ikke acceptere, og det har han nu rettens ord for, at han ikke skal.

Det betyder, at Apple nu skal lade købet gå tilbage og give David Lysgaard de 4300 kroner, han gav for sin iPhone 4 i 2011. Det tror han dog ikke, kommer til at ske.

- Jeg skal vel have købsprisen tilbage plus renter. Men Apple har ikke lagt skjul på, at de vil anke sagen. Så dommen er vist desværre kun et foreløbigt punktum.

- Men nu har jeg sagt A, B og C, så nu kan jeg ligeså godt tage hele alfabetet. Så jeg kommer til at fortsætte. Men det ville da være dejligt, hvis de valgte ikke at anke, følge banal købelovgivning og gav mig lidt ro, siger David Lysgaard.

Han er klar til at tage sagen, så langt som muligt.

- Jeg synes at selskaber, uanset hvor store og mægtige de er, skal følge dansk lov. Apple skal ikke have lov til at vinde, bare fordi de har flere ressourcer, end jeg har, siger han.

Det er dog afhængigt af, at Forbrugerklagenævnet dækker hans udgifter til advokater:

- Jeg skal sikre mig, at mine udgifter bliver dækket, hvis jeg taber. Jeg kan ikke risikere, at det ødelægger mig økonomisk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennislegende stikker til forelsket...
bt.dk
Skype-milliardær sender robotter på...
bt.dk
Prinsesse Josephine med tårer i...
bt.dk
Mystiske rystelser vækker undren på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx