Af - 31/07-16 20:20

TV: Her bliver klub-konge rådgivet om skattesnyd af 'Champagne-drengen'TV: Her bliver klub-konge rådgivet om skattesnyd af 'Champagne-drengen'

Den københavnske klub-konge Patrick Peitzsch får i en ny video en noget tvivlsom økonomisk rådgivning fra selveste bedrageri-dømte Mads Dinesen - a.k.a. 'Champagnedrengen'.

- Jeg er tror sgu, vi har knækket den. Vi er jo ikke idioter.

Sådan lyder det kækt fra den københavnske natklub-konge og festløve Patrick Peitzsch i en ny promotionvideo for hans kommende natklub 'Panama'.

Champagne-drengen forarger igen: Sender pagne til tørstige afrikanere
Champagne-drengen forarger igen: Sender pagne til tørstige afrikanere

Forinden har den bedrageridømte champagne-dreng Mads Dinesen netop belært ham i, hvordan han ved hjælp af den såkaldte Panama-finte kan snyde sig fra at betale skat.

Pointen er nemlig, at Patrick Peitzsch, der tidligere har stået bag den nu hedengange natklub Jupiter, står og mangler lidt kreativ finansiering til sin kommende natklub, der åbner til efteråret.

Champagnedrengen skal for retten igen
Champagnedrengen skal for retten igen

Metroxpress har taget en snak med den københavnske klubkonge.

Hvorfor har du lavet denne her PR-video? Hvad er budskabet?

- Det er en dokumentar. Vi vil gerne vise livet som ung iværksætter, og vi elsker at lave film. Det her er den spæde start, og hvis du ikke kan vente så følg min Snapchat: p.peitzsch, siger en evig overskudsagtig Patrick Peitzsch.

Er økonomien virkelig så stram, at du er nødt til at gemme dine penge i Panama?

- Var økonomien så stram for Nordea og deres kunder, at de var nødt til at gemme deres penge i Panama? Alle gør det...

I bruger eksemplet Panama Papers som en god ting, der kan få jer ud af det økonomiske morads. Selvom det hele måske er en joke, er I så ikke med jeres video med til at blåstemple lyssky forretningsføring og skatteunddragelse?

- Nej, vi viser bare virkeligheden. Hvis nogen vil snakke dårlig moral, må de tage den med politikere og banker.

Hvordan er Mads Dinesen kommet ind i billedet? Og hvad er hans rolle i forbindelse med natklubben Panama? Og hvad er jeres personlige relation?

- Mads har en masse erfaring med finans, klubber, og især hvordan man ikke skal blande det med medierne. Han er ven af huset Panama og rådgiver os - og fester igennem, lyder det fra Patrick Peitzsch.

I bruger og fremstiller ham som mentor og vismand. Men henblik på hans tidligere dom og generalieblad er det så moralsk i orden at have ham med i den rolle?

- Mads er kommet videre, og klart vi alle kan lære af hans nedtur. Men hvad med at have lidt humor og glemme janteloven én gang for alle?, lyder det som emneafslutning fra Patrick Peitzsch.

Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København
Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København

Provo-klubkonger holder frækt og forførende fødselsdagsbrag
Provo-klubkonger holder frækt og forførende fødselsdagsbrag

Hvis man som klubinteresseret gerne vil ansøge om medlemskab til Panama, hvad kræver det så (skal man være en særlig type)?

- Man skal have karakter og kunne finde ud af at feste og netværke - ikke flere C-liste kendis-tosser på coke, der drugraper skolepiger på sugardating som på visse andre klubber tak. Alle er velkomne, men vores blacklist/antigæsteliste er hemmelig - skriv til min mail hvis du vil have et kort!

Natklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længe
Natklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx