Af - 01/05-14 07:00

Lastbilchaufføren Niels er rørt til tårer over nominering til prisLastbilchaufføren Niels er rørt til tårer over nominering til pris

Tillidsmand og lastbilchauffør er rørt til tårer over, at hans kollegaer har nomineret ham til Fællesskabsprisen.

(Fællesskabsprisen)

Niels Lerche Rasmussen fra Herlev er en af de mange hundrede, der er indstillet til Fællesskabsprisen 2014, som er lavet for at hylde de ”anonyme” folk i Danmark, der gør en enorm forskel i almindelige danskeres hverdag.

Niels er lastbilchauffør og tillidsmand på sin arbejdsplads. Det er kollegaerne Jørgen og Flemming, der har nomineret ham:

Hans-Henrik og Leif er to af hverdagens
Hans-Henrik og Leif er to af hverdagens "helte"

- Niels er altid hjælpsom og nærværende. Han er en af de få som gør en meget stor forskel i transportbranchen, lyder det fra Jørgen.

Flemming skriver, at Niels enemand har opnået at få alle sine kollegaer til at melde sig ind i samme 3F-afdeling i Taastrup. Det er ifølge Flemming ”en kæmpe bedrift”.

Den store opbakning har fået folkene bag prisen til at lave en video med Niels Lerche Rasmussen, som du kan se i toppen af artiklen, hvor han fortæller lidt om sig selv.

Kender du en, der fortjener at blive hyldet?
Kender du en, der fortjener at blive hyldet?

Ny pris hylder fællesskabet
Ny pris hylder fællesskabet

Videoen og positive tilbagemeldinger har virkelig rørt lastbilchaufføren.

- Hold da nu har jeg set den op til flere gange, og jeg har sgu måtte fælde en tårer, og ja det er sandt. For hold da op den siger meget, om hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg er sgu rørt og beæret. Tak til mine kollegaer, fordi I også er med til at gøre en forskel.. Samt til alle på nettet og på landevejen Vi gør en forskel hver dag vi ruller, skriver han på Facebook.

Du kan stadig nå at nominere folk, som du mener fortjener at blive hyldet. Det kan du gøre ved at klikke her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx