Af - 16/09-16 18:18

Danmarks bedste chef? Laurids mødte på arbejde og fandt fantastisk brevDanmarks bedste chef? Laurids mødte på arbejde og fandt fantastisk brev

Et brev fra en nyansat chef hos Kvik-køkkener er gået viralt på LinkendIn. Kunne han være Danmarks bedste chef?

Bildstrecke im Grossformat »

Supportafdelingen af køkkenfirmaet Kvik fik for nyligt en ny chef. Eddy Hansen hedder han, og på rekordtid er han blevet MEGET populær.

Da supportafdelingen for kædens 140-butikker for nyligt ansatte 13 nye medarbejdere, var chefen omhyggelig med at lægge dette brev på deres skriveborde sammen med to stykker hjerteformet chokolade.

Hjemsendt chef afventer nyt job i Skat efter droppet forhør
Hjemsendt chef afventer nyt job i Skat efter droppet forhør

Og her blev en af medarbejderne - kreativ konsulent Laurids Knudsen - så begejstret, at han fluks lagde billedet på det erhvervsrettede sociale medie LinkedIn.

'God overraskelse der lå på mit skrivebord fra morgenen. Det giver virkelig en lyst til at fortsætte sit arbejde, og gør at overgangen og synet på en ny leder meget mere positiv! Jeg syntes der er mange der gør et godt stykke arbejde, men som ikke bliver anerkendt, hverken af lederen eller kolleger, som der står i punkt 5.' skrev han i sit opslag, der er blevet 'liket' over 2.000 gange på LinkedIn.

Chefen kaldte hendes tøj uprofessionelt: Så greb June til parykker og spandex
Chefen kaldte hendes tøj uprofessionelt: Så greb June til parykker og spandex

Den populære chef, Eddy Hansen, indrømmer dog overfor Wood-supply.dk, at han ikke selv har skrevet brevet. Det har han nuppet fra Alexander Kjerulff fra firmaet Arbejdsglæde.nu. Men han har dog været glad for modtagelsen.

Dansk kendis-kok hyldes i udlandet efter tv-show
Dansk kendis-kok hyldes i udlandet efter tv-show

- Idéen er at skabe lidt begejstring og wow-effekt - også selv om vi er i Vestjylland - og for at skabe arbejdsglæde. Og som skrevet ovenfor, så folk kan begynde at danne sig et billede af mine forventninger og værdier, siger han.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx