Af Mick Allerup Jensen - 04/09-17 23:50

Gymnasie-piger kunne have kommet grueligt galt af sted - pludselig begyndte bilens forhjul at ryste Gymnasie-piger kunne have kommet grueligt galt af sted - pludselig begyndte bilens forhjul at ryste

En 19-årig kvinde og hendes to veninder kunne have kommet grueligt galt af sted, da ukendte gerningsmænd havde skruet hjulboltene løs på bilen, de kørte i.

storybild

ARKIVFOTO (Billede: Scanpix)

Tre kvindelige elever fra Grindsted Gymnasium kunne have kommet meget galt af sted, da de kørte hjem fra skolen torsdag i sidste uge. Det skriver jv.dk.

19-årige Emma og hendes to veninder kørte torsdag eftermiddag hjem fra gymnasiet, da det ene forhjul begyndte at ryste og sige mærkelige lyde.

De tre kvinder holdt ind til siden ved Hejnsvig, og Emma ringede hjem til faderen, der havde lånt hende familiens bil om morgenen. Han kontaktede Emmas bedstefar, der var på vej mod Grindsted. Han kunne konstatere, at venstre forhjul var tæt på at falde af. Alle fem møtrikker sad løst.

Emmas far er sikker på, at alt var i den skønneste orden, da datteren kørte hjemmefra om morgenen.

- Der var intet unormalt om morgenen, ingen underlige lyde, fortæller han til jv.dk og forklarer, at han er ret sikker på, at hærværket er sket på Grindsted Gymnasiums parkeringsplads.

Sagen er nu anmeldt til politiet, og gymnasiet er underrettet om episoden. Vicerektor Gert Bergstein fortæller til jv.dk, at der ikke er taget foranstaltninger, fordi man ikke ved med sikkerhed, om møtrikkerne er blevet løsnet ved gymnasiet. Dertil fortæller han, at man gerne vil holde ro omkring episoden.

Lederen af Patruljecenter Midt, Frede Nissen, oplyser til jv.dk, at der aftenen før har været en lignende episode, hvor der var blevet løsnet hjulbolte fra en Citroën Berlingo i Billund.

Selvom den alvorlige hærværktendens har været aftagende, er det altid en god idé at tjekke bilen, inden man sætter sig ind i den.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Trump: Historisk møde med Nordkorea...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx